Verjaardag taartkaarsjes

Verjaardag taartkaarsjes

Taartkaarsjes nodig als je binnenkort iets te vieren hebt? Neem dan zeker eens een kijkje bij ons assortiment bijzondere verjaardag taartkaarsjes. Want dit zijn niet zomaar kaarsjes. Onze verjaardagskaarsjes hebben grotendeels ook gekleurde vlammen. Maak van je feest een verjaardag om nooit te vergeten. Ook zijn er blauwe en roze kaarsjes die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld een doopfeest, geboorte of als bedankcadeau bij een babyshower. Kaarsenfakkels.nl biedt je deze feestelijke kaarsjes allemaal op een plek handig en goedkoop online aan.

Gekleurde vlammetjes

Veel van onze bijzondere verjaardagskaarsjes hebben verschillende gekleurde vlammetjes: rood, oranje, groen, blauw, paars, goudgele vlammetjes. De kaarsjes zelf zijn er in het rood, oranje, groen, blauw, paars en geel. Maar je kunt ook kiezen voor witte kaarsjes met gekleurde vlammetjes. Jouw feestje, dus jouw keuze. Ook het aantal kaarsjes is verschillend. We hebben pakketjes met 12 kaarsen, 6 kaarsen of 5 kaarsen.

Je kunt ook kiezen voor kaarsjes in kunststofuitvoering. In een zo'n pakket zitten zes kaarsjes in zes verschillende kleuren: rood, blauw, groen, roze, oranje en geel. Je kan deze ook los kopen. Het voordeel van deze kunststof feestkaarsjes is de grotere vlam die echt goed zichtbaar is en schittert in een verduisterde omgeving. De feestkaarsjes zijn niet alleen leuk voor kinderen. Ook volwassenen voelen zich voor even weer kind met de frivole gekleurde vlammetjes. En niet alleen op taart of gebak bruikbaar. Tegenwoordig zijn cupcakes heel trendy en ook daar passen onze kaarsjes op.

'Happy Birthday'- kaarsjes

Je kunt in de plaats van kaarsjes met gekleurde vlammetjes ook kiezen voor de speciale 'Happy Birthday'- kaarsjes. Voor kinderen helemaal leuk, omdat ze dan extra veel kaarsjes mogen uitblazen. Je hebt namelijk 13 kaarsjes in verschillende kleuren: roze, oranje, groen, geel, blauw en rood. Voor volwassenen wel handig als je je leeftijd wil verdoezelen, want de meesten vinden een jaartje ouder worden niet echt leuk.

Grootverpakking? Extra voordeel

Maak vandaag nog je keuze en plaats je bestelling voor 17.00. Je kunt dan morgen al beginnen met de voorpret, want de kaarsjes worden een dag na je bestelling geleverd. Dat geldt ook voor onze Belgische klanten. En bestel je een grootverpakking? Dan ben je extra voordelig uit. Bovendien haal je dan nog meer sfeer in huis.

totaal 90% tevreden klanten op basis van 376 beoordelingenvia KiyOh