Thema kaarsen

Thema kaarsen

Kaarsen en Fakkels, de online webwinkel die gespecialiseerd is in kaarsen en waxinelichtjes met een prachtig gedrukt thema erop

 

Een groots assortiment aan feestelijke en serieuze themabedrukking dat steeds door ons zal worden uitgebreid. Kaarsenfakkels.nl voor het goedkoopste en grootste online aanbod themakaarsen.

Kaarsen voor elke gelegenheid

Een themakaars is een kaars die je zelf mooi decoratief wegzet in je woning, aan iemand geeft die het verdient of als een relatiegeschenk geeft aan die goede klant. Koop bijvoorbeeld een kaars met de tekst 'Bedankt' erop en geef die aan je personeel of met 'Sterkte' erop en geef die aan een persoon die dichtbij je staat en momenteel in moeilijke tijden verkeerd, waarbij een hart onder de riem zeer gewaardeerd zal worden. Je kunt ook kaarsen met het alom bekende Nederlandse Delfts Blauw bestellen of eentje met typisch Hollands souvenier zoals een klomp, tulp of molen. Wat je ook bestelt, deze bedrukte kaarsen zijn gegarandeerd allemaal van de beste kwaliteit en zullen een positieve bijdrage leveren aan de omgeving waarin zij geplaatst worden. 

Ideaal geschenk

Onze themakaarsen zijn ideaal om in eigen huis te gebruiken of om weg te geven als origineel cadeau. Bekijk rustig online onze ruime voorraad en geef je wensen aan ons door als je denkt dat er wat mist in ons assortiment. Uiteraard kunnen we ook klantspecifiek voor je kaarsen en theelichten bedrukken met de thema's die je wenst.

Grootverpakking

Bestel een grootverpakking en krijg extra voordeel. Deze mooie kaarsproducten zijn direct online te bestellen en leverbaar in zowel Nederland als in België. Vandaag voor 20.00 uur besteld dan morgen al in huis.