Adventskaarsen

Adventskaarsen

Hou jij er ook van om vier weken voor kerst af te tellen met kaarsen? Bestel dan onze speciale adventskaarsen. Dat is eens wat anders dan de standaard aftel of kraskalender die je tegenwoordig overal kunt kopen, zelfs bij de plaatselijke dagbladhandel of supermarkt. Met de Kaarsenfakkels.nl adventskaarsen haal je iets bijzonders in huis en zorgt dat je werkelijk naar die bijzondere kerstmis toeleeft.

Genummerde adventskaarsen

De adventskaarsen zijn genummerd van 1 tot en met 24, zodat je zeker geen dag overslaat. De cijfers staan symbool voor de dagen voor kerst, waarbij elke kaars als een soort van kalender fungeert. Elke dag steek je een kaars aan. Ook leuk om met de kinderen te doen. Zo leef je samen toe naar kerstavond en naar de viering van de geboorte van Jezus. En tegelijkertijd heb je een sfeervol licht in huis. Kaarsen en Fakkels heeft ook de adventskaarsen genummerd met de cijfers 1 tot en met 4 die dan weer voor de weken voor kerst staan.

Lange tafelkaarsen of stompkaarsen

Adventskaarsen zijn te bestellen als dunne tafelkaarsen of als dikke stompkaarsen. Uiteraard zijn ze ook te gebruiken als decoratie in een of meerdere bloemstukken of adventskransen. Wat je ook kiest, het idee achter de adventskaarsen blijft uiteraard hetzelfde. Onze adventskaarsen zijn al jaren de mooiste, beste en bijzonderste kaarsen voor de Belgische en Nederlandse markt. Vandaag voor 19.00 uur besteld dan de volgende dag al bij je in huis.

totaal 89% tevreden klanten op basis van 421 beoordelingen