Chic kerst stompkaarsen

Chic kerst stompkaarsen

Met onze witte, rode en ivoorkleurige Le Chique kerstmis stompkaarsen haal je iets heel bijzonders in huis. Want de zilverkleurige metalen kerstafbeeldingen die in 3D-reliëf op deze kerstkaarsen gedrukt zijn maken het geheel helemaal af. Exclusief bij Kaarsenfakkels.nl online te bestellen.

Le Chique kerstkaars is meer dan een kaars

De Le Chique stompkaarsen staan prachtig mooi als decoratie maar zijn uiteraard nog mooier als ze branden. Vooral door de combinatie van de kleur, het gladde uiterlijk, het zilverkleurige label en de mooie vlam die de kerstkaars geeft. Je krijgt een uniek lichtspel, waardoor je ruimte schitterend verlicht wordt. Extra bijzonder is dat het reliëf plaatje op de kaars blijft zitten tijdens het branden en mee zakt met de kleiner wordende kaars. Als deze uiteindelijk is opgebrand, hou je dus een mooie herinnering over aan je kaars. Het metalen plaatje kun je bewaren of hergebruiken als kerstmis decoratie. Je kan ze bijvoorbeeld makkelijk met een schaar bewerken tot leuke vormen en er een gaatje in maken en dan met een strik in de kerstboom hangen tussen de andere kerstballen en kerstverlichting.

Prachtig kerst kaarsentableau samenstellen

Stompkaarsen lenen zich bij uitstek om op een kaarsentableau te plaatsen. Combineer meerdere Le Chique kaarsen met elkaar of mix de stompkaarsen met andere kaarsen en waxinelichtjes. De kerstkaarsen zijn er onder andere in de kleuren wit, ivoor rood of wijnrood. Voor de afbeelding kun je kiezen uit plaatjes met rendieren, kerstballen en hulstblaadjes. Het is ook mogelijk om de afbeelding 'Merry Christmas' & 'Happy New Year' te bestellen. Als je de kaarsen combineert, heb je dus een mooie afwisseling in kleur, afbeelding en/of tekst.

Gedekte kersttafel en kerst surprise

Met deze geweldige kaarsen maak je je kersttafel en kerstfeest pas echt helemaal compleet. Ook leuk als kerstcadeau of als verrassing in een kerstpakket. Kerstmis in Nederland en België zal nooit meer het zelfde zijn maar stukken gezelliger met het branden van deze unieke kerstkaarsen. Vandaag voor 20.00 uur besteld dan morgen al bij je in huis.

totaal 89% tevreden klanten op basis van 421 beoordelingen