Kaarsen met kerstopdruk

Kaarsen met kerstopdruk

Hou je niet van chic kerstkaarsen met zilver of gouden opdruk, kies dan voor ronde en vierkante stompkaarsen met een kersttafereel die rechtstreeks met kleurtjes of zwart-wit op de kaars is gedrukt. Kaarsenfakkels biedt je een ruim aanbod aan vrolijke en nostalgische kerstkaarsen.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Verschillende soorten afbeeldingen

Je kunt kiezen uit stompkaarsen met bijvoorbeeld een kerstboom, een sneeuwpop, een kerstman, kerststerren of kerstbellen... Zo kun je de kaarsen perfect afstemmen op je kerstservetten of andersom. Van tafelkeed, tot servetten tot servies en kaarsen aan toe. We hebben verschillende kleuren, maten en opdrukken. Hierdoor kun je de perfecte kersttafel dekken, waarbij alles tot in detail klopt.

Waxinelichtjes met tekst of beeld

Heb je liever waxinelichtjes? Ook dat is mogelijk. We hebben waxinelichtjes met kerstafbeeldingen en waxinelichtjes met toepasselijke teksten. Ook hier kun je kiezen uit bijvoorbeeld een sneeuwpop, een kerstman, rendieren etc. Bij de teksten kun je kiezen uit 'Merry Christmas' en 'Happy New Year'.

Het ultieme kerstgevoel

Met deze kerstkaarsen en waxinelichtjes dek je de perfecte tafel in België en Nederland. Je kerst zal nooit meer hetzelfde zijn. Vandaag besteld dan morgen al bij je in huis.

totaal 89% tevreden klanten op basis van 421 beoordelingen