Souvenirkaarsen

Souvenirkaarsen

Souvenir kaarsen: Verras een familievriend, een kennis of een goede vriend in het buitenland met een bijzonder cadeau

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

 

Kies uit een van onze speciale souvenirkaarsen de perfecte kaars. Kaarsenfakkels.nl heeft de mooiste Holland en België souvenier kaarsen goedkoop voor je online.

Verschillende kleuren, ook metallic

De souvenirkaarsen zijn stompkaarsen waarop een zilverkleurige tinlabel in 3D is opgedrukt met een Nederlands of Belgisch thema. Zo hebben we roodkoperen metallic, wijnrode, witte, bruinkoperen metallic,bruin metallic,goudkleurige metallic, zilverkleurige metallic en ivoorkleurige kaarsen met bijvoorbeeld molens, maar ook kaarsen met een afbeelding van Amsterdam. Het is zelfs mogelijk om een kaars met Delfts blauw te bestellen. Voor Belgische klanten hebben we bijvoorbeeld kaarsen met een afbeelding van Antwerpen.

Mooie herinnering

De 3D-afbeelding blijft tijdens het branden op de kaars zitten en zakt mee naar beneden. Als de kaars is opgebrand, blijft een mooi souvenir over dat in een album kan bewaard worden of kan gebruikt worden voor iets anders. 

Bijzonder cadeau

Met onze speciale souvenirkaarsen, heb je echt een bijzonder cadeau in handen. Maak vandaag nog je keuze en bestel een of meerdere souvenirkaarsen. Vandaag besteld, dan morgen al bij je in huis.