Holland kaarsen

Holland kaarsen

Ga je op vakantie naar het buitenland en wil je iets bijzonders meenemen voor vrienden of familie daar of wellicht krijg je kennissen over vanuit het buitenland? Bestel dan een van onze bijzondere souvenirkaarsen met een typisch Hollandse opdruk in 3D, gedrukt op een zilverkleurig tinlabel. Of kies voor een kaars met Delfsblauwe of typisch Hollandse driekleur opdruk erop. Kaarsenfakkels.nl heeft voor je de meest mooie en unieke souvenierkaarsen voordelig online staan.

Verschillende maten, kleuren en afbeeldingen

Onze souvenirkaarsen zijn er in verschillende maten en kleuren. Zo kun je kiezen uit witte, ivoorkleurige en wijnrode stompkaarsen en stompkaarsen met een metallic zilverkleurige, goudkleurige, roodkoperen, bruin koperen en bruine look. De afbeeldingen variëren van een afbeelding van Amsterdam en Rotterdam tot een typisch Hollandse molen, klompen, tulpen of de Nederlandse vlag. Ook typisch Nederlandse teksten vind je op onze kaarsen.

Bijzondere herinnering

De speciale souvenir kaarsen met 3D reliëf afbeelding die blijft zitten tijdens het branden op de kaars en mee naar beneden zakt, is een echte blikvanger en origineel cadeau. Als de kaars is opgebrand, blijft het label als een mooie herinnering over aan de kaars, die kan worden bewaren in een album of kan hergebruikt worden voor iets anders creatiefs.

Een bijzonder cadeau voor een bijzonder iemand

Met deze souvenirkaarsen weet je zeker dat je een bijzonder cadeau in handen hebt dat je niet alleen graag geeft, maar wat een ander zeker ook graag ontvangt. En als je deze schitterende kaarsen vandaag besteld, heb je ze morgen al in huis.

totaal 90% tevreden klanten op basis van 340 beoordelingenvia KiyOh