Verjaardag taartkaarsjes

Verjaardag taartkaarsjes

Een feest- of verjaardagstaart is zonder cake / taartkaarsjes niet compleet

 

Gelukkig kun je bij ons goedkoop fantastische taartkaarsjes bestellen voor op je verjaardag- of feesttaart. Extra bijzonder is dat wij ook kaarsjes met gekleurde vlammetjes hebben. Kaarsenfakkels.nl heeft het grootste aanbod aan feestelijke sfeerkaarsen online staan en allemaal voordelig voor je geprijsd dus Let the party begin

Lange brandduur

De feestkaarsjes met gekleurde vlammetjes zijn gemaakt van zouten, dus je kunt ze direct op de taart zetten zelfs zonder dat je gebruik hoeft te maken van kunststof houdertjes. De taartkaarsjes blijven ongeveer 8 minuten branden. Je hebt dus tijd genoeg om de kaarsjes uit te blazen of een paar mooie foto's te maken. Met onze speciale feest- en verjaardagskaarsjes maak je een feestelijke dag nog leuker en gezelliger. Zing gezellig 'Happy birthday to you' of 'Lang zal hij/zij leven' en maak er een mooi feestje van. Heb je een jubileum dan zing je gewoon een jubileumliedje als de kaarsjes branden op de taart of, erg trendy, op een cupcake.

Snelle levering

Maak vandaag voor 20.00 uur je bestelling nog rond, dan heb je de party kaarsjes morgen al in huis. Oók als je in België woont.