Wax windlicht kaarsen

Met wax gemaakte witte windlichten

 

Windlichten ook wel lampionkaarsen genoemd, geven een ongelooflijk sfeervol lichtschijnsel zodra je er een kaars of theelichtje in plaatst. Standaard leveren wij de wax windlichtkaarsen met een neutrale cup, maar je kunt zelf eindeloos variëren met kleur. Natuurlijk exclusief voor je online verkrijgbaar bij Kaarsenfakkels.nl

Rood voor romantiek, combinatie van kleuren voor een paradijs

Heb je bijvoorbeeld een romantische avond voor de boeg, kies dan voor reight cup lights met rode transparante houders. Voor een bruiloft in de tuin zou je kunnen kiezen voor de transparante houders, terwijl je voor een verjaardagsfeest of tuinfeest kunt spelen met cups in verschillende taferelen. Zo tover je je tuin in een handomdraai om in een bijna sprookjesachtige omgeving. En natuurlijk kun je de keuze van de cups ook laten afhangen van je mood op dat moment.

Speel met formaten

De witte wax windlichten zijn beschikbaar in twee groottes: 10 x 8 cm of 10 x 12 centimeter ( Diameter x Hoogte ) De relight refill / navul cup lights met transparante houders zijn standaard 60 bij 50 mm. In de wax windlichten kun je ook gewone stompkaarsen of waxinelichtjes plaatsen. Hierdoor kun je variëren in grootte van kaars en dus vlammen die zichtbaar zijn, waardoor je een natuurlijk schouwspel van kleuren en vlammen krijgt. Bovendien is het ook mogelijk om in de wax windlichten gaatjes te branden. Zo creëer je zelf een motief dat, zeker tegen een muur, een aparte sfeer geeft.

Maak je keuze en bestel vandaag nog een grootverpakking!

Bestel een grootverpakking voor nog meer voordeel en haal zo extra veel sfeer in huis. En als je vandaag nog voor 20.00 uur besteld, dan kun je de volgende dag al beginnen met de aankleding van je tuin.