Wax windlicht navulling

Kaarsen en Fakkels levert de wax windlichten standaard met een kaars in een transparante cup

 

Pas na 16 uur is de kaars opgebrand en het is tijd om het windlicht te hervullen. Dat kan met een zelfde transparante cup, maar je kunt ook kiezen voor kleur.

Regenboogkleuren

De gekleurde transparante houders zijn standaard 60x50 mm. De kleuren waaruit je kunt kiezen zijn cyaan blauw, diep rood, kiwi groen, fuchsia roze, mango geel/oranje, citroen geel of lila. De doorzichtige plastic houders met kaarsen doen het uitstekend op allerlei feestjes en partijen. Zelfs binnen kun je ze rechtstreeks op je tafel zetten om sfeer in huis te brengen. 

Hergebruiken of weggooien

Als de kaars na zo'n 16 uur is opgebrand, kun je er een gewoon waxinelichtje in plaatsen of een stompkaars van 60 x 40 mm in plaatsen. Uiteraard kun je de houders ook bij het plastic afval weggooien en gewoon nieuwe aanschaffen als je niet zo'n cre bea bent.

Haal sfeer in huis en bestel meerdere houders tegelijk

Kijk hieronder rustig rond bij de verschillende kleuren die we aanbieden en laat je niet weerhouden om cups in een kleur te bestellen. Je kunt namelijk eindeloos variëren. Wel is het zo dat hoe meer je er van een kleur besteld, hoe groter je voordeel is. Dat is al vanaf 4 stuks. En als je je bestelling vanuit Nederland of België; voor 20.00 uur plaatst, kun je de volgende dag al volop genieten van je nieuwe aanwinst.