Wijn, cola en bierglas kaarsen

In ons ruime assortiment: kaarsen hebben wij ook bijzonder geinige kaarsen in een bierglas, colaglas ( baco, spatje ) of wijnglas. Leuk om cadeau als surprise voor Sinterklaas of als ludiek verjaardagscadeau voor de echte bier- of wijnliefhebber. Exclusief bij Kaarsenfakkels deze prachtige en tegelijk funny drankkaarsen online te koop tegen de beste prijzen

Kaarsen in pul, bierglas of wijnglas

Bierglas-kaarsen en wijnglas-kaarsen zijn ludieke cadeaus die gezellige 'drankorgels' zeker weten te waarderen. We hebben drie verschillende soorten. Zo kun je kiezen voor een kaars in een pulglas van 25 cl waarbij in het dikke bierglas gele gelwax (het bier) en wit kaarsvet met lont (de schuimkraag) zit. In het bierglas met voet (0,2 cl) zit ook gele gelwax en wit kaarsvet met lont. De kaars in de pul brandt 57 uur, de kaars in het bierglas brandt 43 uur.  Voor de wijnliefhebbers hebben we een kaars in een heus wijnglas. In het glas, dat 22 cm hoog is zit roodkleurige wax. Deze kaars brandt 35 uur.  Iedereen heeft wel een vriend, vriendin, vader, moeder oma, opa of oom en tante die wel raad weten met zo'n mooi glas. Drink met mate(n) :-)

Hebruikbaar als decoratiestuk

Is je kaars opgebrand, dan kun je het glas gebruiken als decoratie of als opbergruimte voor kleine frutsels. Maar natuurlijk is het glas ook goed te gebruiken voor meer wijn en bier mits goed schoongemaakt van de kaarsrestjes. Het glas in heet water of in de warme vaatwasser zal zorgen dat de restjes kaarsenwas verdwijnen als sneeuw voor de zon. Plaats je bestelling vanuit België of Nederland voor 19.00 uur, dan heb je de wijnglas-kaars of  de bierglas-kaars de volgende dag al in huis.

totaal 90% tevreden klanten op basis van 276 beoordelingenvia KiyOh