Bedruk wax kaars windlicht

Bedruk wax kaars windlicht

Ook zo'n liefhebber van die blijvend mooie wax windlichten die je op Ibiza doen wanen of in een relax sauna complex? Goed nieuws, want ook die zijn door ons gewoon te bedrukken. Je logo, afbeelding, foto of tekst wordt door ons netjes op het windlicht gedrukt in enkel of full colour al vanaf 1 stuk en wil je op chic dan plaatsen wij er schitterende zilverkleurige metalen reliëf labels op wat op aanvraag kan vanaf 100 stuks.

Klik onderstaand op de gewenste wax windlicht afmeting, voeg je bestand toe en het te bedrukken aantal - > Plaats de bestelling. Bij aantallen groter dan 48 stuks is het verstandig om een offerte aan te vragen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Prachtig schouwspel

Plaats in het wax windlicht een kaars of waxinelicht en geniet van het prachtige schouwspel wat dan ontstaat. De witte wax van het windlicht zal je logo, tekst of foto extra oplichten. Door gebruik te maken van onze gekleurde relight kaarsen, kun je zelfs een kleurrijk schouwspel creëren zodat de wax oplight in de kleur van de gekozen kaars. Als je de kaarsen wegzet in je loungehoek waan je je zo op Ibiza. Dat maakt ze ook uitstekend bruikbaar voor een beachparty of een tuinfeest in Ibiza-stijl. Ook ideaal voor bar, hotel en restaurant die zo de nadruk op sfeer legt met subtiel wat reclame erbij. Wij leveren de kaars er overigens gratis bij.

Maak online je keuze en plaats je bestelling

Onze werkwijze is dezelfde als bij het bedrukken van stompkaarsen en/of kaarsenhouders. Mail ons je bestand in hoge resolutie en wij doen de rest. Heb je zelf geen foto of mooie tekst beschikbaar, dan kunnen wij met je meedenken en eventueel een ontwerp maken. Dat leggen we altijd eerst aan je voor, voordat we starten met het bedrukken van de wax windlichten. Bestellen kan vanuit België en Nederland. Voor beide landen gelden dezelfde leveringsvoorwaarden. Overigens zijn alle wax windlichtkaarsen voorzien van een krasbestendige laag dus je hoeft je geen zorgen te maken dat de afbeelding zal beschadigen tijdens transport of bij het vastpakken en verplaatsen ervan. Ook voor bedrukte wax windlichten met kaars geldt dat je verstandig met het product omgaat en je aan de veiligheidsvoorschriften houdt die voor kaarsen gelden.

totaal 89% tevreden klanten op basis van 421 beoordelingen