Servetten

Servetten

Kaarsen en Fakkels verkoopt decoratieve servetten van luxe kwaliteit. Voor elk feest hebben we servetten met een gepaste afbeelding: Kerstmis, verjaardag, Halloween, geboorte of servetten met cupcakes... En we hebben servetten met allerlei soorten motieven: van bloemen tot poesjes en van 'Chef Barbecue' tot chique blauwe servetten met een zilveren rand. Alles voor een sfeervolle gedekte tafel: van kaars tot servet, handig online te bestellen bij Kaarsenfakkels.nl

Voor elk feestje een geschikte servet

Of je nu een kinderfeestje hebt, een cocktailparty met vrienden, een griezelavond, of een doopfeest... Met onze feestelijke servetten maak je van iedere tafel een heuse feesttafel. Het voordeel van onze servetten:

  • 3 lagen milieuvriendelijk FSC-papier
  • Per pak 20 servetten
  • Verpakt in cellofaan
  • 16,5 x 16,5 cm en 33 x 33 cm als je ze openvouwt

Ongegeneerd knoeien of met je handen eten

Met de servetten van Kaarsen en Fakkels kun je ongegeneerd met je handen eten op je barbecueparty, kun je kinderen een gebakje laten eten vanop het servet in plaats van bordjes te gebruiken en mogen ze gerust morsen. Deze servetten zijn zodanig dik dat ze drank of vloeibaar eten makkelijk absorberen. 

Eenvoudig en snel online te bestellen

Maak een keuze uit onze verschillende soorten servetten en bestel ze eenvoudig online. Plaats je bestelling nog vandaag voor 20.00 uur, dan heb je de servetten de volgende dag al in huis. En als je meerdere pakken tegelijk bestelt, ben je voordeliger uit.

totaal 89% tevreden klanten op basis van 421 beoordelingen