Kerstmis servetten

Kerstmis servetten

Kerstmis servetten online kopen? Speciaal voor de Kerst verkoopt Kaarsenfakkels.nl ook decoratieve papieren kerstservetten

 

Kerstmis servetten, dat zijn servetten van luxe papier met mooie kerstafbeeldingen zijn een blinkvanger tijdens het Kerstdiner. Een ruime keuze aan nostalgische en grappige kerstafbeeldingen die je exclusief bij Kaarsenfakkels.nl goedkoop online kunt bestellen.

Van chique blauwe servetten tot sfeervolle kersttaferelen

Of je ze nu gebruikt bij het familiediner, voor een eenvoudige kerstborrel of een gezellige gourmet met je kinderen... Met deze kleurige servetten maak je van elke tafel een feestelijke Kersttafel. We hebben een ruim aanbod servetten met kersttaferelen: decoratieve chique blauwe of witte servetten met een zilveren rand, kerstballen, kerstman met arrenslee, rendieren, kerstsokken, kerstbelletjes, kerststukjes etc. Van Funny kerstfiguren tot een nostalgisch wintertafereel, alles voor een piekfijn gedekte kersttafel van kerstkaars tot kerstservet is hier te bestellen.

Milieuvriendelijk FSC-papier

De servetten zitten verpakt in cellofaan en bevatten 20 servetten per pakje. Elke servet bestaat uit  3 lagen milieuvriendelijk FSC-papier. De servetten zijn gevouwen 16,5 x 16,5 cm groot. Als je de servetten helemaal openvouwt zijn ze 33 x 33 cm groot. Maak vandaag nog voor 20.00 uur je keuze en plaats eenvoudig online je bestelling. Je hebt de servetten dan morgen al in huis. Ook als je in België woont.