Kerstservet & theelicht

Kerstservet & theelicht

Kerstmis servetten met bijpassende theelichtjes online kopen? Speciaal voor de Kerst verkoopt Kaarsenfakkels.nl ook decoratieve papieren kerstservetten met hetzelfde design theelichtjes erbij

 

Kerstservetten met bijpassende theelichtjes kopen? Met Kerst is het altijd stressen. Naast het kopen van cadeaus en het voorbereiden van kerstdiners moet je ook nog nadenken over de aankleding van de tafel. Welke servetten wil ik en welke kaarsen zet ik op tafel? Kaarsen en Fakkels maakt het je makkelijk en verkoopt speciale pakketten kerstservetten inclusief 4 bijpassende waxinelichtjes. Handig online te bestellen deze unieke kerstkaarsjes met kerstservetten, alles voordelig in één koop bij Kaarsenfakkels.nl.

Kaarsen en servetten in dezelfde stijl

De papieren kerstservetten en de 4 bijgevoegde kaarsen hebben dezelfde afbeelding. Je kunt kiezen uit kaarsen en servetten met rendieren, sneeuwpoppen, kerstbomen en kerstmannen, kerstsokken, arresleeën, kersttakken, kerstrozen, kerstballen of een rode kerststrik. De mooie decoratieve en kleurige kaarsjes zijn van hoge kwaliteit en walmen of roeten niet. De afbeeldingen blijven op de kaarsjes drijven tijdens het branden, dus ze zijn continu zichtbaar. 

Voor jezelf of als cadeau

Met de originele kerstservetten zorg je voor een prachtige, sfeervolle en stijlvolle gedekte tafel waarbij alles precies op elkaar is afgestemd. En dankzij de verschillende afbeeldingen kun je de servetten en kaarsen zowel gebruiken voor bijvoorbeeld een chique Kerstdiner als voor een gourmetavond met je kinderen. Door de luxe verpakking is het ook leuk om een set kaarsen en servetten cadeau te doen met 5 december of als cadeau in een kerstpakket of onder de boom.

Kenmerken van de servetten met theelichtjes

De servetten zijn opengevouwen 33x33cm groot en opgevouwen 16,5x16,5 cm groot. Ze bestaan uit stevig 3-laags milieuvriendelijk papier. De waxinelichtjes branden zo'n 4 uur. Je kunt ze direct op tafel plaatsen omdat ze in een transparante plastic cup zitten.

Bestel vandaag nog voor 20.00 uur een doos servetten en geniet de volgende dag al van je aankoop. Deze levertijd geldt zowel Belgische als Nederlandse klanten.