Stompkaarsen 200/70 bedrukken met je logo, foto, afbeelding of tekst. Ingepakte bedrukte kaarsen: Levertijd circa 4 weken / Min. 100 stuks / Stukprijs is

Beschikbaarheid: MTO Product

€ 9,99
€ 9,99
  • Koop 250 voor € 8,99 per stuk. en bespaar 11%
  • Koop 500 voor € 7,99 per stuk. en bespaar 21%
  • Koop 1000 voor € 6,99 per stuk. en bespaar 31%

Toegestane bestandstypes: .jpg .png .doc .pdf .jpeg .jpe .ai

* Verplichte velden

Productinformatie

Lees eerst onderstaande over, hoe wij samen te werk gaan:

1. Check of je de juiste maat van de kaars gekozen hebt

2. Kies de kleur van de kaars, wit of ivoor kleurig

3. Kies de kleur van de verpakking

4. Plaats het bestand ( bij voorkeur png, jpg, pdf, ai in hoge resolutie )

5. Geef de hoeveelheid van de te bedrukken kaarsen aan, minimum aantal is 100

6. Klik op de button "winkelwagen" en maak de bestelling rond.

Is er een foutmelding neem dan even contact met ons op, dan lossen wij dat samen met je op.

De levertijd is na betaling, goedkeur van de sample kaars en bij juist aangeleverde bestanden, circa 4 weken.

Bij aantallen meer dan 500 stuks informeren wij je na de bestelling over de verwachte levertijd.

Wij sturen je altijd eerst een bedrukte proefkaars op á € 49,99. Bij goedkeur is deze kaars kosteloos en zullen bij starten met de productie van alle bestelde kaarsen. 

Wacht, zeker in het najaar, niet te lang met bestellen. Omdat wij vakwerk leveren is onze capaciteit beperkt, het is daarom verstandig om grote opdrachten in te plannen. Op die manier zijn er voor beide partijen geen verrassingen.

Waarom bedrukte kaarsen bij Kaarsenfakkels.nl kopen?

De belangrijkste reden om bij Kaarsenfakkels je kaarsen te laten bedrukken is dat wij doen geen concessies aan de bedrukking en aan de kwaliteit van de kaars! Alle afbeeldingen zijn van hoogwaardige kwaliteit en prachtig van kleur. Zo ook de kaars die van Bolsius kwaliteit of vergelijkbaar is. Daarnaast wordt iedere bedrukte kaars bij ons altijd ingepakt in feestelijk en speciaal daarvoor geschikt verpakkingsmateriaal. Op die manier wordt de kaars beschermd tegen invloeden van buitenaf, kan langdurig opgeslagen worden en kan eventueel door jezelf ook nog voorzien worden van een sticker met naam / logo of bedrijfs stempel aan de buitenzijde van de verpakking. Omdat de kaars secuur is ingepakt kan deze makkelijk een veilig weggegeven worden. Deze ingepakte bedrukte kaarsen zijn een schitterend cadeau om te krijgen.

Product omschrijving bedrukte stompkaars 200/70 met 72 branduren

Nederlandse kwaliteit ronde cilindrische stompkaarsen met een hoogte van 200 mm (20 cm) en een diameter van 70 mm (7 cm) mooi en snel online laten bedrukken bij de specialistische kaarsendrukkerij Kaars en Fakkels. De kaars wordt voorzien van een hoogwaardige kaarsen transfer (= speciale sticker voor op kaarsenwas die door een bijzondere vacuumtechniek op de kaars geplakt blijft zitten) waarop de afbeelding krasbestendig is aangebracht. Deze, voor je gepersonaliseerde kaars 200/70, heeft een brandduur van maar liefst 72 uur. Of je nu voor een kerkelijke organisatie, winkelvereniging, bedrijf of voor jezelf als particulier kaarsen moet laten bedrukken wij zorgen voor een zorgeloze levering. Van prachtige 1 kleur bedrukking tot aan foto kleuren bedrukking: wij doen het al jaren correct uitgevoerd in ons kaarsenatelier.

Kaarsen worden bedrukt voor uiteenlopende redenen. Zo zou een uitvaartorganisatie als promotie, bedrukte rouwkaarsen mee kunnen geven aan de rouwende families als een hart onder de riem. Of een kerkelijke organisatie kan tijdens een viering een mooie bedrukte kaars met boodschap geven aan de kerkgangers. Een musea zou het juist kunnen weggeven ter promotie of na deelname van een expositie. Of je nu een kleine oplage bedrukte kaarsen wilt hebben of een grote oplage voor een evenement? Zorg in ieder geval voor een duidelijke afbeelding in hoge resolutie en wij maken er dan een schitterende kaars van. Iedere kaars wordt voorzien van een krasvrije transfer met daarop de gewenste afbeelding en ingepakt in speciaal daarvoor geschikt verpakkingsmateriaal. De kleur van het verpakkingsmateriaal kies jezelf. Wellicht ga je voor standaard wit inpakmateriaal of kies je liever lichtpaars als kleur omdat dat beter bij je thema past? Je kiest bij ons uit 15 kleuren van zwart tot bordeaux rood en van zilver tot goudkleurig.

Ga verstandig met bedrukte kaarsen om

Ook voor bedrukte kaarsen geldt dat je verstandig met het product omgaat en je aan de veiligheidsvoorschriften houdt die voor kaarsen gelden waaronder dat je een brandende kaars altijd in het zicht moet blijven houden, niet met een brandende kaars gaat lopen en deze niet in de buurt van brandbare objecten plaatst. Zorg altijd voor een stabiele ondergrond met brandvaste kaarsenhouder en laat geen kinderen of huisdieren bij in de buurt van een brandende kaars komen.

Specificaties

Branduren 72 uur
Merk Bolsius
Kleur Wit of Ivoor
Hoogte 200 mm
Diameter 70 mm