Vuurblik groot zilverkleurig 155/155 (8 uur)

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 12,95

Special Price € 9,95

Normale prijs: € 12,95

Special Price € 9,95

Productinformatie

Het vuurblik is een met paraffine kaarsvet gevulde bus van 155 mm hoog en met een diameter van 155 mm die circa 8 uur met mooie grote vlammen zal branden. Je steekt het blik makkelijk aan door hem op de zijkant te houden en de lonten op die manier aan te steken. Het vuur zal rustig aan beginnen maar naar een uurtje komen de grote vlammen te voorschijn. Tip: Een gasbrander zal dit aansteken bemakkelijken en de grote vlam zichtbaar maken bespoedigen! Het vuurblik is een goed alternatief voor de Zweedse fakkel want het vuurblik kan je makkelijk doven door de deksel erop te plaatsen, brand vele uren langer en geeft geen rotzooi. Deze gezellige stalen blikken branden in totaliteit circa 8 uur lang en wat ons betreft zijn het dus de betere broertjes van de Zweedse fakkels. Afmeting diameter 15,5 cm met een hoogte van 15,5 cm

Vuurblikken worden ook veel gebruikt in de tuinbouw om bij vorst de warmte te geven aan de gewassen om zo te zorgen dat deze niet bevriezen. Uiteraard zijn ze ook erg geschikt bij evenementen en trouwfeesten of gewoon gezellig bij je in de tuin voor licht en opwarming. Plaats ze eenvoudig op de grond of bijvoorbeeld sfeervol in een vuurkorf.

Tip: Wij raden aan om met een gasbrander dit aan te steken. Verwijder de deksel van het blik en maak voorzichtig ronddraaiende bewegingen met de gasbrander op de paraffine was die in het blik zit. De was wordt nu langzaam warm en zal dan ineens in zijn geheel vlam pakken en gaan branden. Ben altijd voorzichtig en laat de gasbrander rustig aan zijn werk doen.

Specificaties

Branduren 8 uur
Merk Smulders Deco
Kleur Zilver
Diameter 155 mm
Inhoud 1 stuk
Hoogte 155 mm

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in de volgende producten