Fairtrade waxinelichtjes

Fairtrade waxinelichtjes

Ook Kaarsenfakkels.nl heeft oog voor duurzaamheid en Fairtrade. Daarom vind je bij ons eerlijk geproduceerde en duurzame palmolie Fairtrade waxinelichtjes en theelichtjes. En zoals je van ons gewend bent, hebben deze waxine- en theelichtjes uitstekende brandeigenschappen.

Steun de arbeiders in Oost Java

Onze milieuvriendelijke palmolie theelichtjes zijn niet alleen onmisbaar in je huis. Je draagt ook een steentje bij aan de werkgelegenheid en de welvaart van de arbeiders in Oost Java, Indonesië waar de waxinelichtjes en theelichtjes worden gemaakt. Een bestelde fairtrade palmolie kaars of theelicht zorgt voor een eerlijke boterham voor de mensen die werken in de kaarsenmakerij. Met het geld kunnen zijn goed voor hun gezin zorgen en zorgen voor een betere toekomst.

Fair Trade Original (FTO)

De waxinelichtjes en kaarsen die gemaakt worden van palmolie, worden geïmporteerd door Fair Trade Original (FTO) en komen onder deze merknaam op de Nederlandse markt. De Fairtrade waxinelichtjes en theelichtjes zijn ook leuk als cadeau, dankzij hun verpakking een mooi, milieuvriendelijk zakje. De waxine- en theelichtjes zijn per 25 verpakt in een zakje. Plaats voor 19.00 uur je bestelling online en ontvang de volgende dag de kaarsjes in huis. Dat geldt voor bestellingen vanuit Nederland en België.

totaal 90% tevreden klanten op basis van 276 beoordelingenvia KiyOh