Gekleurde vlam theelicht

Gekleurde vlam theelicht

Gekleurde vlam theelichten: Theelichtjes in glazen cups en met gekleurde vlam hebben iets magisch

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

 

Gekleurde vlam theelichten deze geven een sfeervolle ambiance aan je interieur  door de rode, groene en oranje vlammen. Zeker als je ze combineert met elkaar en in een donkere omgeving aansteekt. Kaarsenfakkels.nl heeft voor je een ruim aanbod van deze gekleurde vlam theelichten online staan, allemaal snel geleverd en tegen de beste prijs te bestellen.

Zowel buiten als binnen te gebruiken

Je kunt ze voor verschillende toepassingen gebruiken: als extra sfeermaker voor je tuin- of barbecuefeest, bij een beachparty, gewoon op je eet-of tuintafel, maar ook in de badkamer bijvoorbeeld. Terwijl je in bad ligt, heerlijk genieten van de dansende gekleurde vlammetjes van de kaarsen en dromen van palmbomen op een verlaten eiland... Hoe meer lichtjes je tegelijkertijd aansteekt, hoe sfeervoller het wordt. Overigens komen de kaarsjes het best tot hun recht in een donkere ruimte. Daarnaast zijn ze nog vriendelijk voor het milieu want deze unieke kaarsjes zijn gemaakt van samengeperst keukenzout.

Herbruikbare cups

Deze theelichten bevatten geen paraffine of dierlijke vetten maar zijn gemaakt uit mineralen en zouten. Daardoor zijn ze extra milieuvriendelijk en makkelijk herbruikbaar. Want als de kaarsjes zijn opgebrand, kun je de theelichten, die met glazen cups geleverd worden, weer opnieuw gebruiken. Plaats simpel weg andere theelichtjes in de glazen cups. Bestel een grootverpakking voor nog meer voordeel en sfeer. Voor 20.00 uur besteld dan de volgende dag al bij je in huis.