Gouda theelichtjes

De waxinelichtjes, maxi theelichten en theelichtjes van Gouda hebben karakteristieke aluminium cups in goud. Daardoor kunnen ze heel chic staan in je interieur en creëer je een stijlvolle uitstaling.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Goudse topkwaliteit

Gouda waxinelichtjes zijn van de hoogste kwaliteit. Je weet dus zeker dat je iets moois in huis haalt als je deze kaarsjes bestelt. En als je kaarsjes in verschillende maten bestelt, kun je eenvoudig een persoonlijk en mooi kaarsentableau maken. Niet alleen verschillen de cups qua hoogte, maar ook de diameter van de gouden cups is verschillend en de brandduur. Zo kun je kiezen uit waxinelichtjes met 4, 6, 8 of 10 branduren. Als je deze met elkaar combineert, kun je leuke compilaties krijgen.

Voor een chique uitstraling

Waxinelichtje van Gouda zijn de beste lichtjes om te bestellen voor de Nederlandse en Belgische markt, als je je interieur een extra chique look wil geven. En hoe meer kaarsjes je bestelt, hoe sfeervoller je huiskamer zal zijn. Bovendien ben je extra voordelig uit als je meerdere kaarsjes tegelijk bestelt. Voor 20.00 uur besteld dan de volgende dag al bij je aangeleverd.