Thema waxinelichtjes

Thema waxinelichtjes

Thema waxinelichtjes: Bij Kaarsenfakkels.nl bestel je eenvoudig theelichtjes met een design erop

 

Thema waxinelichtjes dat zijn sfeervolle theelichtjes met een mooie opdruk die zijn afgestemd op een thema zoals verjaardag, kerstmis, valentijn en veel meer. Kaarsenfakkels.nl heeft de verschillende soorten thema theelichtjes met de meest uiteenlopende opdrukken allemaal op één plaats voor je online gezet. Exclusief, snel en goedkoop leverbaar.

Oneindig veel mogelijkheden 

Een thema theelicht is net zo als een gewoon theelichtje of waxinelichtje, een sfeerlichtje dat je zelf als decoratie in je woning plaatst, cadeau geeft, brand voor de gezelligheid en aankleding van de tafel of omdat het een speciale betekenis heeft. Weggeven of opsturen blijft natuurlijk het leukste, bijvoorbeeld om iemand te bedanken, verjaardag, suprise bij kerst of als deelneming bij het overlijden van iemand, Dat in plaats van een kaart te sturen, stuur je een pakje kaarsjes. De Holland theelichtjes zijn bovendien erg geschikt als souvenir. Bijvoorbeeld als je vrienden of familie gaat bezoeken in het buitenland. Of zakenrelaties. We hebben namelijk ook kaarsjes met Delfts Blauw in ons assortiment. Of theelichtjes met een ander typisch Hollandse afbeelding. Overigens brandt de opdruk bij bepaalde types niet op. Deze blijft dan zichtbaar tijdens het branden wat er apart is. Veel van deze sfeervolle waxinelichtjes zitten in een polycarbonaat cup. Deze doorzichtige cup geeft nog meer sfeer omdat de transparante cup zorgt voor nog meer licht erom heen dit ten opzichte van de theelichtjes met aluminium cups.

Thema zonder bedrukking maar alleen kleurrijk

Er zijn ook thema theelichtjes zonder bedrukking. Zo is het bijvoorbeeld leuk om met Moederdag of Secretaressedag rode theelichtjes te geven die ruiken naar rozen. Of tijdens kerstmis waxinelichtjes te branden in witte, groene en rode kleuren.

Makkelijk online te bestellen

De veelal uniek bedrukte themalichtjes zijn uitermate geschikt voor evenementen, als bedankjes, als souvenir of cadeautje, of bij feestdagen en andere bijzondere gelegenheden ( doopfeest, geboorte, verjaardag, etc ). en alleen bij Kaarsenfakkels.nl direct online te bestellen voor Belgische en Nederlandse klanten. Kijk daarvoor even bij de categorie Bedrukken. Voor 20.00 uur besteld dan de volgende werkdag al bij je in huis.