Bloemenvaasjes

Bloemenvaasjes

Onze handgemaakte glazen bloemenvaasjes zijn multifunctioneel. Je kunt ze in de eerste plaats gebruiken om bloemetjes in te zetten, maar daarnaast zijn ze ook geschikt als sfeervol olielampje. Alleen Kaarsenfakkels.nl heeft exclusief deze lieve en trendy 2 in 1 bloemvaasjes tegen de meest goedkope prijzen voor je online staan.

Geschikt voor 1-3 bloemetjes

In deze schattige bloemenvaasjes kun je 1, 2 of 3 bloemetjes plaatsen. Je kunt ze dus makkelijk wegzetten in een kleine ruimte zoals bijvoorbeeld de wc. Op die manier verdrijf je nare geuren op een natuurlijke manier. Maar ze staan net zo schattig op een dressoir, in een gezellige loungehoek, buiten op de terrastafel of zelfs op je slaapkamer. Bij de vaasjes leveren we ook standaard enkele glasvezellonten, zodat je de vaasjes ook kunt gebruiken als sfeervol olielampje. De lampenolie moet je wel apart aanschaffen maar bij de meeste huishoudens staat zo'n fles al standaard in het gootsteenkastje. Ben je erg creatief dan zou je er ook nog geurolie in kunnen doen met enkele bamboe geurstokjes. Zo heb je eigenlijk een 3 in 1 koop gedaan.

Verschillende vormen

De bloemenvaasjes zijn in verschillende vormen te bestellen: van pilaar tot bol en van zandloper tot een bloemvaasje met een hartje oftewel de Valentijn. We hebben zelfs bloemenvaasjes om twee of drie bloemetjes naast elkaar in te plaatsen zoals De Tweeling en De Drieling. Kortom: genoeg keuze om je Belgische of Nederlandse interieur maar ook het exterieur lieflijk aan te kleden.

Snelle levering, ook naar België

Maak vandaag voor 19.00 uur je keuze en plaats je bestelling online. Je kunt dan morgen al genieten van je aankoop. En koop je meerdere bloemenvaasjes tegelijk dan ben je nog eens extra voordelig uit.

totaal 90% tevreden klanten op basis van 276 beoordelingenvia KiyOh