Bolsius geurstokjes

Na een lange dag werken, binnenkomen in een heerlijk geurend en fris huis... Dat is wat je ervaart als je de geurstokjes van Bolsius in je huiskamer plaatst. Elke geur geeft je een ander gevoel. Wil je graag een zwoele, exotische sfeer creëren, kun je bijvoorbeeld kiezen voor exotic mango. Ben je gek op de geur van verse appels, kies dan voor green apple. En natuurlijk kun je ook meerdere geuren in een keer bestellen en in elke kamer in huis een ander sfeertje creeëren. Kaarsenfakkels.nl heeft alle geuren van de Bolsius aromatic diffusers voordelig voor je online staan.

Trendy flesjes

De geur zit verpakt in een mooi vormgegeven ovalen flesje met een metaalkleurige dop erop. Hierdoor kun je het flesje eender waar in je woonkamer wegzetten. Zelfs op de wc, staat dit flesje stijlvol. De stokjes die bij de Bolsius geurflesjes geleverd worden, zijn gemaakt van bamboe. De geurflesjes van Bolsius gaan gemiddeld een aantal weken mee. Na een tijdje raakt je neus gewend aan de geur en kan het zijn dat je daardoor even niets ruikt. Draai de stokjes even kort rond in het flesje en je kunt weer even vooruit. Je zou ook de stokjes kunnen vervangen, maar in principe is dit niet nodig gewoon even wat bewegen ermee en de geuren komen als vanouds je weer tegemoet..

Vijftien verschillende geuren

De Bolsius geurstokjes zijn verkrijgbaar in 15 verschillende geuren: van exotic mango tot blueberry en van french lavender tot magnolia. Bekijk rustig op je gemakje ons aanbod en plaats je bestelling simpel online. Als je voor 19.00 uur je bestelling plaatst, heb je de geurstokjes de volgende dag al in huis. Dat geldt zowel voor bestellingen vanuit België als Nederland.

totaal 90% tevreden klanten op basis van 327 beoordelingenvia KiyOh