Goatier alles van Goa Paris

Goatier alles van Goa Paris

De Goatier Goa Paris geurverspreiders en geurstokjes zijn huisparfums die in je huis of  je kantoor maandenlang een heerlijke geur verspreiden. Unieke en zeker de beste geuren voor in de woning en kantoor want Goa Paris is de premium als het om diffusers gaat. Kaarsenfakkels.nl heeft de lekkerste, beste en nieuwste interieurgeuren van Goatier Paris voor je online staan. Uiteraard voordelig geprijsd en snel bij je aangeleverd.

Van diffusers met bloem tot geurkaarsjes

De speciale interieurparfum zorgt voor een weldaad aan geur in je woonkamer, lounge, serre, hal, toilet, gang, kantoor of zelfs wachtruimte. Je kunt kiezen voor vierkante diffusers met een bloem, sierlijke vaasjes met bamboestokjes of roomspray. Heb je meer met kaarsen? Kies dan voor de Goa Paris geurkaars in glas. Zowel de diffuser met bloem, de vaasjes en de kaarsjes zijn in verschillende geuren verkrijgbaar. Bij de vaasjes krijg je overigens de bamboestokjes er gratis bij. Dat geldt niet voor de bloem bij de vierkante diffusers. Die moet je apart bestellen.

Lust voor het oog

Goa Paris heeft veel aandacht besteed aan de vormgeving van de diffusers. Zowel de vierkante reservoirs met bloem als de vaasjes met stokjes en de kaarsen verdienen het om een mooi plekje te krijgen. Doordat ze gemaakt zijn van stijlvol zwart, wit of zilver keramiek zijn ze een lust voor het oog. De Geo Paris geurkaarsjes vallen net zoals de vaasjes extra op door hun kleur, die door het glas heen schijnt. Je kunt de kleur van de geur afstemmen op je interieur. Of je laten leiden door je stemming. Bepaalde geuren kunnen je namelijk in een bepaalde stemming brengen. En sommige geuren doen het in een wc bijvoorbeeld beter dan in je woonkamer. Of in een bedrijfskantine.

Makkelijk navulbaar

Bij de geurvaasjes steek je de blank hout gekleurde geurstokjes van bamboe als een mooi boeketje in het vaasje. Zij zorgen ervoor dat de geur continu verspreid wordt door de ruimte. De vaasjes zijn eenvoudig na te vullen met een recharge navulflesje Goa Paris van 260 ml. Bij de vierkante diffusers is het de bloem die de geur verspreidt. Welke geur je er in doet, bepaal je zelf. En is de geur op, dan bestel je gewoon een nieuw flesje. De kaarsjes zijn niet navulbaar, maar het glas is wel herbruikbaar. Bijvoorbeeld om andere geurkaarsjes in te doen, die je ook via onze website kunt bestellen.

Geurenblind geurstokjes

Heb je het idee dat je niets meer ruikt en ben je geurenblind geworden, beweeg de bamboestokjes in de diffuser dan even op en neer. Je neus zal de geuren meteen weer opnemen. Vind je de geuren te sterk, gebruik dan gewoon wat minder stokjes in het glazen vaasje. Hierdoor kan je dus voor iedere ruimte de geurintentie aanpassen naar eigen wens.

Snelle service en extra voordeel bij grootverpakking

De beste geurverspreiders voor interieurs in België en Nederland komen van Goatier Goa Paris. Bekijk op je gemakje ons uitgebreide assortiment en maak voor 19.00 uur je bestelling rond. Je kunt dan de volgende dag al genieten van je nieuwe aankoop. En als je in een keer meer geurverspreiders bestelt, ben je extra voordelig uit.

totaal 90% tevreden klanten op basis van 276 beoordelingenvia KiyOh