Goa Cadeau-set fleur

Ben je op zoek naar heerlijk ruikend cadeautje voor een verjaardag? Stop met zoeken en ga voor de Goa Paris Fleur cadeauset. Ook leuk als Sinterklaas surprise, voor onder de kerstboom, Moederdag en nieuwe woning gift of gewoon als cadeautje voor als je op visite gaat bij vrienden en kennissen.

Geurolie, bloem en reservoir

In de cadeaubox zit een flesje Goa Paris geurolie van 200 ml, een wit vierkant reservoir gemaakt van keramiek en een witte bloem. Je gebruikt het reservoir als diffuser door er olie in te doen en de bloem op het reservoir te zetten. Door de lange lont die aan de bloem zit, wordt de olie via de bloemblaadjes verspreid. 

Twee verschillende Goa Paris Fleur cadeausets

Bij de cadeauset met Jasmin Ylang krijg je een witte chrysant. Jasmin Ylang is een uitgebreide levensdrank van bloemen. Het is een mix van jasmijn uit Egypte en poederachtige noten van de jasmijn uit het Franse Grasse. De symfonie van witte bloemblaadjes verzacht de gardenia en anjers voordat de subtiele exotische kruidige ylang mayotte opkrult in de hitte. Bij de cadeauset met Patchouli Cedrat krijg je een witte roos. Patchouli is een mix van noten van blauw cederhout en zorgt voor een geur van bos, vermengt met fruitige noten. 

Voor elke ruimte geschikt

Je kunt de vieranten reservoirs met bloem overal neerzetten. Heb je bijvoorbeeld een strak interieur, dan staat die bijvoorbeeld mooi op een dressoir of een kast. Maar je kunt de diffuser ook in de wc, je slaapkamer of de hal zetten. Zelfs op kantoor misstaat de diffuser niet. En het is nog lekker ook. Wie werkt er nou niet liever in een frisse ruimte dan in een kantoor met een muffe 'werklucht'.;

Snelle levertijd

Kies je favoriete cadeauset en plaats je bestelling voor 19.00 uur. Je ontvangt je cadeau dan de volgende dag al in huis. Ook als je vanuit België bestelt.

totaal 91% tevreden klanten op basis van 175 beoordelingenvia KiyOh