Goa Cocoon geurstokjes

Goa Cocoon geurstokjes

Goatier Goa Paris geurverspreidende geurstokjes zijn huisparfums in een trendy cocoon glas dat al gevuld is met een heerlijk interieurparfum zoals bijvoorbeeld patchouli cedrat of bergamote tonka. Omdat de parfums van Goatier gekleurd zijn en je de kleur dus door het cocoon glas ziet, geef je je interieur een extra dimensie. Kaarsenfakkels.nl heeft goedkope interieurgeuren met de meeste heerlijke premium geuren van Goa Paris voor je online staan.

Blikvangers voor elk interieur

De stevige en prachtig vormgegeven Cocoon glazen met daarin de felle kleuren van de huisparfum maakt dat het echte blikvangers zijn. Mensen zullen op de geur afgaan en ontdekken dan het mooi vormgegeven glas op bijvoorbeeld je dressoir of je tafel. De Goa Paris cocoon reservoirs zijn handig na te vullen met elke willekeurige geur vanuit de recharge flesjes. Je kunt dus de geur volledig afstemmen op je persoonlijke voorkeur. Je kunt kiezen uit: Ambre Safran, Jasmin Ylang, Bergamote Tonka, Patchouli Cedrat, Fleur de Tiare of Peche de Vigne. En stel dat je stokjes onverhoopt stuk gaan of niet meer goed werken, dan kun je een pakketje van 12 stokjes nabestellen. Overigens is het sowieso goed om de stokjes na een tijdje te vervangen en bij een te sterke geur te verminderen want hoe kleiner de ruimte hoe minder bamboe geurstokjes er eigenlijk nodig zijn.

Maandenlang plezier

Met de geurverspreidende stokjes van Goa Paris weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Alleen al om het feit dat je, in vergelijking met andere diffusers op de markt, van deze geuren maandenlang plezier hebt. En niet alleen jij. De Goatier Goa Paris Cocoon zit namelijk verpakt in een schitterende verpakking, waardoor het ook erg leuk is om cadeau te doen.

Snelle levering, ook in België

Goatier Goa Paris zijn de beste geurverspreiders voor interieurs in België en Nederland. Maak vandaag voor 19.00 uur een keuze en plaats je bestelling eenvoudig online. Je kunt dan de volgende dag al genieten van je lekkere geurtjes. Bestel je bovendien meerdere geuren tegelijk, dan ben je extra voordelig uit. Dat geldt ook voor de navulverpakkingen en de stokjes.

totaal 90% tevreden klanten op basis van 276 beoordelingenvia KiyOh