Goa Flore geurstokjes

Goa Flore geurstokjes

Goatier Goa Paris geurstokjes huisparfum worden geleverd in een trendy Flore glas, inclusief een heerlijk geurende bloemige interieurparfum zoals bijvoorbeeld rose ( rozen ) of pivoine ( pioenrozen ) lilas ( seringen ) of lys ( lelies ). Kaarsenfakkels.nl heeft goedkope Goa Flore geurstokjes in mooie giftverpakkingen allemaal handig voor je online staan.

Heuse blikvangers die een mooi plekje verdienen

Omdat de parfums van Goatier gekleurd zijn en dus door de glaasjes zichtbaar is, krijgt je interieur een extra dimensie als je ze een mooie plek geeft.  Het zijn ware blikvangers. Ook door de heerlijke geuren die door de stokjes in bijvoorbeeld je woonkamer of hal verspreiden. Mensen gaan op de geur af en ontdekken dan vanzelf de mooie vaasjes. Moffel ze dus zeker niet zomaar weg, maar geef ze juist een opvallende plek.

Makkelijk hervulbaar

De Goa Paris flore reservoirs zijn handig na te vullen met elke willekeurige geur vanuit de recharge flesjes. Zo kun je makkelijk van geur wisselen om de paar maanden. Want zo lang gaat de geur mee. Je kunt kiezen uit rose ( rozen ) of pivoine ( pioenrozen ) en lilas (seringen) of lys (lelies). En doordat de De Goa Paris Flore zit verpakt in een schitterende verpakking, zijn ze ook erg leuk om weg te geven. Het zijn chic en graag ontvangen cadeaus voor moeder of je beste vriendin.

De beste koop 

De beste geurverspreiders voor interieurs in België en Nederland komen van Goatier Goa Paris. Maak vandaag voor 19.00 uur nog een keuze en geef je bestelling online door. Je kunt dan morgen al genieten van de heerlijke geuren.

totaal 90% tevreden klanten op basis van 276 beoordelingenvia KiyOh