Goa Geurkaarsen

Heb je niets met bamboe geurstokjes, diffusers of sprays? Maar wil je toch een lekker geurend huis en sfeer en gezelligheid creëren? Kies dan voor de heerlijke en langdurig ruikende geurkaarsen van Goa Paris.

Voordelen

De geurkaarsen van Goa Paris hebben een dubbele functie. Ze zijn niet alleen ideaal om vieze luchtjes te verhullen; de geparfumeerde geur is ook een lust voor je neus en je ogen. Terwijl je ogen genieten van dansende vlammetjes, wordt je neus geprikkeld door de geur. Een ander voordeel is dat de glazen van de kaarsjes herbruikbaar zijn. Is je kaarsje op, dan kun je het glaasje vullen met een geurkaarsje dat je ook bij ons kunt kopen. Of je zet er bloemetjes in of een klein plantje.

Meerdere varianten

De geurkaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende geuren. Je kunt kiezen uit Ambre Safran, Bergamote Tonka, Jasmin Ylang en Patchouli Cedrat. Ze zijn 90 mm hoog en branden zo'n 40 uur. Ze zitten verpakt in een mooi vormgegeven doosje, in de kleur van de kaarsen. Daardoor zijn ze ook erg leuk om cadeau te doen. Voor een verjaardag, als bedankje, voor 5 december of voor onder de kerstboom.

Binnen 24 uur geleverd

Bekijk op onze website het aanbod en plaats voor 19 uur je bestelling. Je ontvangt dan je aankoop de volgende dag al in huis. Dat geldt ook voor bezoekers die een bestelling vanuit België plaatsen. Ook daar leveren wij binnen 24 uur je aankoop op werkdagen als je voor 19.00 uur bestelt.

totaal 90% tevreden klanten op basis van 276 beoordelingenvia KiyOh