Goa Recharge navulling

Goa Recharge navulling

Is je geurverspreider van Goatier Goa Paris leeg? Bestel dan bij Kaars en Fakkels flesjes met een recharge of navulling. premium huisparfums. Kaarsenfakkels.nl levert de navullingen van Goatier snel en tegen de beste online prijzen aan je uit.

Recharges gaan maanden mee

De Goa Paris Cocoon of Flore reservoirs raken wel eens op omdat de bamboe geurstokjes de heerlijke parfum langzaam opnemen en verspreiden in je huiskamer of andere ruimte waar de flesjes staan. Meestal is dat na een paar maanden. De bamboe geurstokjes doen dan iets minder hun werk. Je weet dan dat het tijd is om de flesjes opnieuw te vullen met een recharge en tegelijk de stokjes te vervangen.

Probeer ook andere geuren

De navullingen zijn verpakt in handige recharge-flesjes die je makkelijk opnieuw in de trendy glaasjes kunt afvullen. Misschien is het dan ook het moment om eens te kiezen voor een andere geur dan die je al maanden gewend bent. Je hebt de keuze uit bijvoorbeeld Ambre Safran, Jasmin Ylang, Bergamote Tonka, Patchouli Cedrat, Fleur de Tiare of Peche de Vigne maar ook de nieuwe Flore geuren zoals Rose, Pivoine, Lilas en Lys. Flesje opnieuw gevuld? Dan kun je weer maanden genieten met de Goa Paris huisparfums. De bamboe geurstokjes set krijg je er van ons, bij elke fles Goatier navulling, altijd gratis bij.

Snelle levering, ook voor Belgische klanten

De beste geurverspreiders voor interieurs in België en Nederland komen van Goatier Goa Paris. Maak vandaag nog een keuze en plaats je bestelling voor 19.00 uur. Je hebt je bestelling dan morgen al in huis. En als je een grootverpakking recharges koopt, ben je extra voordelig uit. De bamboestokjes krijg je er overigens gratis bij.

totaal 90% tevreden klanten op basis van 276 beoordelingenvia KiyOh