Goa Reservoirs en bloemen

De geurstokjes van Goa Paris zijn waarschijnlijk het meest bekende product. Maar heb je ook al kennisgemaakt met de schitterende vierkante Goa Paris reservoirs met bloem die de geur verspreiden?

Vierkante reservoirs

Je kunt de reservoirs vullen met eender welke geurolie. Het gaat dan niet om de kleur van de olie, maar de geur. De reservoirs zijn namelijk niet doorschijnend maar verkrijgbaar in zwart, wit of zilver keramiek. De reservoirs zijn 60 bij 60 bij 60 mm hoog en ze hebben een inhoud van 80 mm.

Hoe werkt het?

Om de geur te verspreiden maak je geen gebruik van bamboe stokjes. Je gebruikt een bloem, die je bovenop het reservoir plaatst. De bloem heeft een lange lont die je in het reservoir hangt. De lont zuigt de geur op en verspreidt die via de bloemblaadjes van de bloem.

Roos of chrysant

Je kunt de bloem op eender wat voor reservoir plaatsen, dus ook op een glas of een ander potje dat je thuis hebt staan en dat je vult met geurolie van bijvoorbeeld Goa Paris. De bloemen zijn los te koop. Je kunt kiezen tussen een witte chrysant of roos. Overigens verandert de bloem van kleur: de bloem neemt de kleur van de geurolie aan. Je moet ze ook apart bestellen als je een vierkante reservoir koopt.

Klikken en bestellen

Het vierkante reservoir met of zonder bloem en de losse bloem kun je eenvoudig bestellen op onze website. Klik op het reservoir en de bloem van je keuze en plaats je bestelling. Als je dat voor 19.00 uur doet, dan ontvang je de bestelling de volgende dag al in huis. Ook als je vanuit België een bestelling plaatst.

totaal 91% tevreden klanten op basis van 175 beoordelingenvia KiyOh