Alledag motief servetten

Alledag motief servetten

Decoratieve papieren servetten van Everyday zijn servetten met mooie alledaagse afbeeldingen en motieven die elke gedekte tafel afmaken. Kwaliteit servetten met leuke print en voor alledaags gebruik die koop je goedkoop online bij Kaarsenfakkels.nl

Verschillende soorten servetten

Of je nu een grote picknick organiseert, een theekransje in de tuin, een luxe etentje of een groot tuinfeest... De kleurige servetten maken van elke tafel een feesttafel en van elke gelegenheid een feestje. Je hebt de keuze uit servetten met 'Chef Barbecue', servetten met verschillende soorten bloemen en/of vlinders, witte of blauwe servetten met een zilveren rand, servetten met een afbeelding van fietsen of cocktails, servetten met een kopje koffie er op, servetten in Halloween-stijl of Sakura-stijl en servetten met hartjes, olijven, dieren, bootjes en sushi.

3-laags FSC-papier

De servetten bevatten drie lagen milieuvriendelijk FSC-papier dat er zeer luxe uit ziet. Ze zijn verpakt per 20 stuks in cellofaan. Opgevouwen is de servet 16,5 x 16,5 cm groot. Als je de servet openvouwt, is de servet 33 x 33 cm. 

Snelle levering

Neem rustig een kijkje en plaats vandaag voor 19.00 uur nog je bestelling, dan heb je het morgen al in huis. Dat geldt voor zowel voor bestellingen binnen Nederland als voor leveringen in België.

totaal 90% tevreden klanten op basis van 312 beoordelingen