Feestelijke servetten

Feestelijke servetten

Decoratief en feestelijk, dat zijn de papieren party-servetten die Kaarsen en Fakkels online verkoopt. De servetten zijn gemaakt van ijzersterk en milieuvriendelijk FSC-papier. Voor een partijtje ga je natuurlijk eerst bij Kaarsenfakkels.nl voordelig de verjaardag- en feest servetten online bestellen.

Diverse soorten servetten

We hebben verschillende soorten servetten met afbeeldingen van cupcakes of cocktails, en speciaal voor kinderen feestelijke servetten met ballonnen, een beer, met Happy Birthday er op of een feesttaart. Ook voor je sushi-avond, een geboortefeest van je zoon of dochter of voor je Halloween-party kun je bij ons de geschikte servetten vinden. Dus of u nu een kinderfeestje hebt, een cocktailparty met vrienden of een walking diner met sushi... met deze feestelijke servetten maak je van elke tafel een blikvanger.

20 servetten per pak

De servetten zitten verpakt in cellofaan en bevatten 20 servetten per pakje. Elke servet bestaat uit 3 lagen milieuvriendelijk papier. Opgevouwen zijn de servetten 16,5 x 16,5 cm groot en opengevouwen 33 x 33 cm.

Vandaag besteld, morgen in huis

Neem een kijkje bij ons aanbod feestelijke servetten en plaats je bestelling eenvoudig online. Als je vandaag voor 19.00 uur bestelt, dan heb je ze morgen al in huis. Dat geldt ook voor Belgische klanten. En als je meerdere pakken tegelijk bestelt, ben je voordeliger uit.

totaal 90% tevreden klanten op basis van 320 beoordelingenvia KiyOh