Fakkels met gekleurde vlam

Fakkels met gekleurde vlam

In ons uitgebreide assortiment fakkels hebben we ook schitterende tuin- en terrasfakkels met echte gekleurde vlammen

 

Met deze fakkels zal het leven er meteen een stuk kleuriger uitzien, zeker na een lange vermoeiende dag. Uiteraard zijn deze fakkels ook ideaal voor elk gewenst feestje of evenement of een leuk thema-feestje. Onze fakkels met gekleurde vlam zijn van goede kwaliteit met een scherpe prijs.

Fakkels met gekleurde vlam

Wil je graag een keer wat anders met je fakkels? Of heb je een thema-feest in een bepaalde kleur of wil je het geslacht van je baby onthullen aan familie? Bekijk dan eens onze fakkels met gekleurde vlam. Door de gekleurde olie die je gebruikt heb je een veilige en mooie vlam in de kleur naar keuze. De gekleurde olie brandt veilig. Let er wel op dat bij het gebruik van gekleurde olie je fakkellonten van glasvezel en/of glasfiber gebruikt.

Set van 5 stuks fakkels met gekleurde vlam

Onze bamboe fakkels met gekleurde vlam worden standaard per 5 stuks verkocht inclusief gekleurde vlamolie in assortiment mix. Wil je liever één kleur? Bestel dan los de olie extra erbij in de vlamkleuren die je voorkeur heeft. Je kunt kiezen uit rood, groen, paars, blauw of oranje. Als de fakkel opgebrand is, kun je het zwarte oliereservoir eenvoudig vullen met extra gekleurde vlamolie die los verkrijgbaar is, of met traditionele paraffine fakkelolie. Je hoeft ook niet te wachten tot de fakkel helemaal is opgebrand. Wil je eerder naar bed, of is je feest eerder afgelopen, dan kun je de fakkels doven met het bijgeleverde zwart stalen vlamdoofkap.

Variërend van 15 tot 120 cm hoog

De fakkels met gekleurde vlam variëren in lengte van 15 tot 120 cm. Bij alle fakkels krijg je er 5 keer 170 ml gekleurde vlamolie bij, waarmee je de fakkels circa 2 tot 3 uur met kleur kunt laten branden afhankelijk van de fakkel. Bij de kleinste fakkels hebben de houders van de fakkels verschillende kleuren, variërend van groen tot blauw (dezelfde kleuren als de vlammen). De fakkels van 65 en 120 cm hebben geen voet, maar kunnen zo in de grond geprikt worden. Deze tuin- en terrasfakkels branden circa 3 uur.

Extra voordeel bij meerdere sets tegelijk

De bamboe fakkels worden standaard per set van 5 stuks gekocht, inclusief gekleurde vlamolie. Koop je echter meerdere sets tegelijk, dan ben je extra voordelig uit. En als je ze voor 20.00 uur bestelt, dan heb je de volgende dag je bestelling al in huis en kan het lange genieten beginnen. Dat geldt zowel voor bestellingen vanuit België als Nederland. Voor beide landen gelden dezelfde leveringsvoorwaarden.

totaal 89% tevreden klanten op basis van 648 beoordelingen