Fakkels met gekleurde vlam

Fakkels met gekleurde vlam

In ons uitgebreide assortiment fakkels hebben we ook schitterende tuin- en terasfakkels met echte gekleurde vlammen. Met deze fakkels zal het leven in België en Nederland er meteen een stuk rooskleuriger uitzien, zeker na een lange vermoeiende dag. Uiteraad zijn deze fakkels ook ideaal voor elk gewenst feestje of evenement. Exclusief voor je met de beste prijs bij Kaarsenfakkels.nl zijn fakkels met gekleurde vlam online te bestellen. Klik op het product en zie op de product detailpagina hoeveel extra staffelvoordeel er nog meer te halen valt

Van zwartgekleurde tot rood/bruine en blanke bamboefakkels

Je kunt kiezen uit verschillend gekleurde fakkels: zwartgekleurde bamboe fakkels, goudgekleurde bamboe fakkels, bruingekleurde bamboe fakkels of licht bruin blanke bamboe fakkels. Ook kun je kiezen uit verschillende lengtes en met of zonder voet.

Set van 5 stuks fakkels met gekleurde vlam

Onze bamboe fakkels met gekleurde vlam worden standaard per 5 stuks verkocht inclusief gekleurde vlamolie in assorti mix. Wil je liever één kleur?Bbestel dan los de olie extra erbij in de vlamkleuren die je voorkeur heeft. Je kunt kiezen uit rood, groen, paars, blauw of oranje. Als de fakkel is opgebrand, kun je het zwarte oliereservoir eenvoudig vullen met extra gekleurde vlamolie die los verkrijgbaar is, of met traditionele paraffine fakkelolie. Je hoeft ook niet te wachten tot de fakkel helemaal is opgebrand. Wil je eerder naar bed, of is je feest eerder afgelopen, dan kun je de fakkels doven met het bijgeleverde zwart stalen vlamdoofkap.

Variërend van 15 tot 120 cm hoog

De fakkels met gekleurde vlam variëren in lengte van 15 tot 120 cm. Bij alle fakkels krijg je er 5 keer 170 ml gekleurde vlamolie bij, waarmee je de fakkels circa 2 tot 3 uur met kleur kunt laten branden afhankelijk van de fakkel. Bij de kleinste fakkels hebben de houders van de fakkels verschillende kleuren, variërend van groen tot blauw (dezelfde kleuren als de vlammen). De fakkels van 65 en 120 cm hebben geen voet, maar kunnen zo in de grond geprikt worden. Deze tuin- en terrasfakkels branden circa 3 uur.

Extra voordeel bij meerdere sets tegelijk

De bamboe fakkels worden standaard per set van 5 stuks gekocht, inclusief gekleurde vlamolie. Koop je echter meerdere sets tegelijk, dan ben je extra voordelig uit. En als je ze voor 19.00 uur bestelt, dan heb je de volgende dag je bestelling al in huis en kan het lange genieten beginnen. Dat geldt zowel voor bestellingen vanuit België als Nederland. Voor beide landen gelden dezelfde leveringsvoorwaarden.

totaal 90% tevreden klanten op basis van 325 beoordelingenvia KiyOh