Bamboe fakkels

De bamboe tuinfakkel en terrasfakkels van Kaarsenfakkels.nl zijn van goede kwaliteit, branden langdurig zorgen voor meer sfeer.

19 producten

  • € 19,99
   • € 29,99
    • € 49,99
     • € 22,99
      • € 4,99
       • € 3,99
        • € 25,99
         • € 2,99
          • € 69,99
           • € 4,79
            • € 4,79
             • € 4,99
              • € 4,79

              19 producten

              Uitgebreid aanbod bamboe fakkels

              Je kunt de bamboe tuin- en terrasfakkels natuurlijk in de tuin gebruiken, om een gezellige of feestelijke sfeer te creëren. Maar je kunt ze ook meenemen tijdens een mooie avondtocht of een avondwandeling. De meeste stalen of rvs fakkels hebben een fakkelvlam doof dop, welke je er bij de bamboefakkels bij kunt bestellen.  Daarnaast hebben alle fakkels standaard een handige stormwind vanger, dikke lont en kinderveilige bajonetsluiting waardoor ze voldoen aan alle EU-veiligheidseisen die gesteld worden aan tuinfakkels. Naast onze scherpe prijzen kun je ook gebruik maken van de interessante staffelprijzen, hoe meer bamboe fakkels je bestelt hoe goedkoper ze worden.

              Bamboe fakkels

              Wij verkopen verschillende soorten fakkels, waarbij bamboe fakkels een van de favoriete blijven. Logisch, want het zijn mooie fakkels, die er mooi uitzien en relatief goedkoop zijn. Toch zit er veel verschil in de kwaliteit van bamboefakkels, wij gaan voor goede kwaliteit bamboe fakkels en zorgen voor een goede dikte van bamboe, zodat de fakkel goed blijft staan. Ook de kwaliteit van de lont en het olie is van groot belang bij een bamboe fakkel. Wij leveren onze fakkels met kwalitatieve katoenen of duurzame glasvezel en glasfiber lonten.  

              Bamboe fakkels voor elke gelegenheid

              De fakkels zorgen bij iedere gelegenheid voor de juiste ambiance. Gebruik je ze bijvoorbeeld tijdens een stille tocht als loop- en wandelfakkels of voor een lichtjesroute op een begraafplaats of crematorium, dan staan ze symbool voor herinnering. Bij een huwelijksaanzoek staan de fakkels juist weer symbool voor eeuwige verbondenheid met elkaar en bij je thuis in de tuin staan ze gewoon voor gezelligheid en sfeer.

              Bamboe fakkels voor zowel privé als zakelijk gebruik 

              Toch gebruiken de meeste mensen de tuinfakkels om hun tuin sfeervol in te richten of als sfeerlicht op de camping tijdens het barbecueën. Ook de horeca gebruikt, naast vuurkorven en vuurschalen, ook de fakkels regelmatig als verlichting op een terras. Want laten we wel wezen. De bamboe fakkelvlammen zijn erg gezellige sfeerlichten die daadwerkelijk veel licht geven en waarbij je heerlijk kunt wegdromen. Bamboe fakkels: als herinnering, om warmte of sfeer te creëren, of om een feest romantisch of gezellig aan te kleden.

              Neutrale of gekleurde vlammen

              Als je de tuinfakkels wilt vullen, gebruik dan fakkelolie met een zuivere paraffine zoals bijvoorbeeld onze Farmlight fakkelolie. Wil je een fakkel met gekleurde vlammen, gebruik dan de fakkelolie van Living Colors. Beide zorgen voor een roetvrij en zorgeloos brandende vlam. Vandaag voor 22.00 uur besteld dan morgen al in huis.

              Bamboe fakkels online kopen bij Kaars en Fakkels

              Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan Smulders Deco bamboe fakkels voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in rvs tuinfakkels, kaarsen, waxinelichtjes en bamboe tuinfakkels

              Filters
              INSPIRATIE EN VOORDELEN
              exclusieve kortingen tot 50%