Bolsius rustieke kaarsen

Bolsius rustieke kaarsen

Bolsius rustiekkaarsen online kopen bij de online webwinkel? Deze Kaarsenfakkels.nl Bolsius kaarsen webshop heeft voor je een groot assortiment rustieke kaarsen in allerlei kleuren waaronder de populaire witte, rode en ivoorkleurige rustieke stompkaarsen

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Bolsius rustiek kaarsen metallic look kaarsen tot stompe kaarsen in fancy kleuren. En van grote multi-lont kaarsen met 3, 4 of 5 lonten tot diner- en tafelkaarsen. De rustieke kaarsen van Bolsius zijn tijdens het productieproces zo behandeld dat zij er wat ruwer uitzien. Daardoor hebben ze ook een meer robuuste uitstraling, wat de kaarsen trendy en hip maakt.

Eindeloos variëren met kleur en vorm

Doordat de kaarsen in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, kun je eindeloos variëren en de keuze van kaarsen aanpassen aan je interieur. Maar ook aan het thema van je feest. Zo zou je tijdens de Kerst kunnen kiezen voor kaarsen met een metallic look, terwijl je bij een Discoparty zou kunnen kiezen voor fancy kleuren als geel, paars, fuchsia en rood. En natuurlijk kun je ook spelen met hoogtes, want de Bolsius rustieke kaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, diktes en vormen.

Laat je fantasie de vrije loop

Gebruik je fantasie en creëer je eigen rustieke kaarsenplateau. Combineer bijvoorbeeld metallic look kaarsen met lange stompkaarsen en xxl rustiek kaarsen van 10 cm dik en 10, 20 of 30 cm hoog. Of plaats ronde en korte stompkaarsen op een tableau. Laat je inspireren door ons ruim assortiment op onze website en maak vandaag nog voor 22.00 uur online je keuze. Je hebt de kaarsen dan al de volgende dag in huis.

Bolsius kaarsen online kopen bij Kaars en Fakkels

Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan Bolsius rustieke kaarsen voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in tuinfakkels, kaarsen en rustieke kaarsen.