Bolsius drijfkaarsen

Bolsius drijfkaarsen

Wil je Bolsius drijfkaarsen kopen? De Bolsius drijflichtjes en drijfkaarsjes hebben zich al jaren bewezen als de kwaliteit drijvende kaarsen voor België en Nederland

 

Bolsius drijfkaarsen in meerdere kleuren

Bolsius drijfkaarsen bij Kaarsenfakkels.nl wij hebben de Bolsius rode, witte en ivoorkleurige drijfkaarsen goedkoop voor je online staan. Dus ga je voor een strakke of een chique uitstraling? Vind de kaarsen die bij jou passen en shop ze online!

Blikvanger voor thuis of op de zaak

Een drijfkaars in je woonkamer, kantoor, receptie of kantine is een ware blikvanger doordat deze kaarsen in een mooie glazen schaal drijven. Zeker als je kiest voor witte, ivoren of wijnrode drijfkaarsen of een combinatie van kleuren. De drijfkaarsen branden circa 4,5 uur. Hierdoor kun je lang genieten van het lichtspel tussen water, vuur en vlam. Het water zorgt in combinatie met het reflecterende kaarslicht voor een andere gemoedstoestand dan een normale kaars. Naast het sfeervolle en decoratieve aspect van de kaarsen, word je ook nog eens helemaal 'zen' van deze kaarsen.

Ook geschikt voor buiten

Bolsius drijflichten zijn het hele jaar binnen of buiten te gebruiken. Je kunt ze namelijk ook bij goed zomers weer in je tuinvijver plaatsen, in een mooie gietijzeren emmer, in een lang doorzichtig glas met water of op je tuintafel in een schitterend gedecoreerde schaal. Ze geven hoe dan ook aan de zwoele zomeravonden een extra dimensie. Dus vuurkorf aan en naar buiten met de drijflichtjes sierlijk dansend op het water. Drijflichten van Bolsius zijn de sfeermakers in Nederland en België. Bestel een grootverpakking voor nog meer voordeel en sfeer. Voor 20.00 uur besteld dan de volgende dag al bij je in huis.

Bolsius ReLight kaarsen online kopen bij Kaars & Fakkels. De blikvanger voor thuis of op de zaak

Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan Bolsius drijfkaarsen 30/45 voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in tuinfakkels, kaarsen en drijfkaarsen