Fakkels

Fakkels

Kaarsen en Fakkels verkoopt goedkope en veilige tuinfakkels en terrasfakkels in diverse afmetingen en materiaalsoorten zoals bamboe, staal en roestvrij staal (rvs). Ook kun je bij ons terecht voor betonnen buitenkaarsen of terracotta vlamschalen of vuurpotten, Zweedse/Finse fakkels, rustieke kaars tuinfakkels, wasdoekfakkels en fakkelolie. Kaarsenfakkels.nl heeft het grootste assortiment aan fakkels voordelig voor je online staan en hoe meer je er koopt hoe goedkoper het wordt met onze interessante staffelprijzen per product. Fakkels kopen doe jij bij ons.

Ontspannend en sfeervol

Steek de sfeervolle fakkels, stro vuurpotten of vlamschalen aan als je toe bent aan rust en ontspanning na een lange werkdag. Of om het weekend sfeervol in te luiden. Geniet van de dansende vlammen en droom langzaam naast de vuurschaal weg in je tuinstoel. De tuinfakkels branden op paraffine fakkelolie, die een traditionele vlam geeft. Of kies voor gekleurde fakkelolie die rode, paarse, blauwe, groene of oranje vlammen geeft. Heb je liever wat kleinere vlammetjes? Kies dan voor de net zo sfeervolle paraffine tuinkaarsfakkels of vlamschalen met een kleurig rustiek uiterlijk.

Fakkels als symbool

Fakkels worden daarnaast ook gebruikt als symbool van herinnering. Denk maar aan de lichtjesavonden bij Allerheiligen of 4 en 5 mei, waarbij in heel Nederland fakkels worden aangestoken als herdenking aan de slachtoffers van Wereldoorlog II. Onze fakkels zijn dus ook geschikt voor herdenkingstochten. De fakkels zijn ook geschikt voor gezellige wandeltochten, of sfeervolle evenementen als tuinfeesten of beachparty's. Wij adviseren je hiervoor bamboefakkels of wasdoekfakkels te gebruiken. Voor iedere gelegenheid kun je fakkels kopen bij ons.

Fakkels kopen bij Kaarsenfakkels.nl 

Onze tuin- en kaarsfakkels, stro potjes of vlamschalen komen rechtstreeks uit ons eigen magazijn. Hierdoor kunnen wij onze online prijzen laag houden en kunnen we je bestelling snel leveren, zowel in Nederland als in België. Doe online inspiratie op of bestel meteen je producten online. Vandaag voor 20.00 uur besteld, is morgen in huis. Daarnaast voegen we bij iedere bestelling een leuke attentie toe. 

totaal 89% tevreden klanten op basis van 421 beoordelingen