Fakkels

Fakkels

KaarsenFakkels verkoopt goedkope, veilige tuinfakkels en terrasfakkels

 

Fakkels in diverse afmetingen en materiaalsoorten zoals bamboe, staal en roestvrij staal (rvs). Ook kun je bij ons terecht voor betonnen buitenkaarsen of terracotta vlamschalen of vuurpotten, Zweedse/Finse fakkels, rustieke kaars tuinfakkels, wasdoekfakkels en fakkelolie. Kaarsenfakkels.nl heeft het grootste assortiment aan fakkels voordelig voor je online staan en hoe meer je er koopt hoe goedkoper het wordt met onze interessante staffelprijzen per product. Onze fakkels branden mooi op en zorgen op iedere locatie voor een gezellige sfeer.

Ontspannend en sfeervol

Steek de sfeervolle fakkels, stro vuurpotten of vlamschalen aan als je toe bent aan rust en ontspanning na een lange werkdag. Of om het weekend sfeervol in te luiden. Geniet van de dansende vlammen en droom langzaam naast de vuurschaal weg in je tuinstoel. Of verwelkom je gasten met een mooie rij fakkels langs de oprit. Voor iedere gelegenheid zijn onze fakkels geschikt. De fakkels branden op paraffine fakkelolie, die een traditionele vlam geeft. Of kies voor gekleurde fakkelolie die rode, paarse, blauwe, groene of oranje vlammen geeft. Heb je liever wat kleinere vlammetjes? Kies dan voor de net zo sfeervolle paraffine tuinkaarsfakkels of vlamschalen met een kleurig rustiek uiterlijk.

Fakkels als symbool

Fakkels worden daarnaast ook gebruikt als symbool van herinnering. Denk maar aan de lichtjesavonden bij Allerheiligen of 4 en 5 mei, waarbij in heel Nederland fakkels worden aangestoken als herdenking aan de slachtoffers van Wereldoorlog II. Onze fakkels zijn dus ook geschikt voor herdenkingstochten. De fakkels zijn ook geschikt voor gezellige wandeltochten, of sfeervolle evenementen als tuinfeesten of beachparty's. Wij adviseren je hiervoor bamboefakkels of wasdoekfakkels te gebruiken. Voor iedere gelegenheid kun je fakkels kopen bij ons, zowel in de zomer als in de winter.

Fakkels kopen bij Kaarsenfakkels.nl

Onze tuin- en kaarsfakkels, stro potjes of vlamschalen komen rechtstreeks uit ons eigen magazijn. Hierdoor kunnen wij onze online prijzen laag houden en kunnen we je bestelling snel leveren, zowel in Nederland als in België. Doe online inspiratie op en bestel meteen je fakkels. Vandaag voor 19.00 uur besteld, is morgen in huis