Fakkels

Fakkels

Fakkels kopen? KaarsenFakkels verkoopt goedkope, veilige tuinfakkels en terrasfakkels. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment met fakkels in diverse afmetingen en materiaalsoorten.

Fakkels kopen? Verschillende soorten fakkels

In ons assortiment vind je fakkels in diverse afmetingen en materiaalsoorten. Zo vind je bij ons onder andere fakkels van bamboe, staal en roestvrij staal (rvs). Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor betonnen buitenkaarsen of terracotta vlamschalen, vuurblikken of vuurpotten, Zweedse/Finse fakkels, rustieke kaars tuinfakkels, wasdoekfakkels en fakkelolie. Met de producten van Kaarsenfakkels geef je jouw tuin extra sfeer.

Kaarsenfakkels.nl heeft het grootste assortiment aan fakkels voordelig voor je online staan en hoe meer je er koopt hoe goedkoper het wordt met onze interessante staffelprijzen per product. Onze fakkels branden mooi op en zorgen op iedere locatie voor een gezellige sfeer en zijn windbestendig. 

Ontspannend en sfeervol

Ben je toe aan rust en ontspanning na een lange werkdag? Steek de sfeervolle fakkels, stro vuurpotten of vlamschalen aan. Ze zijn ook erg gezellig om het weekend sfeervol mee in te luiden. Geniet van de dansende vlammen en droom langzaam naast de vuurschaal weg in je tuinstoel. Of verwelkom je gasten met een mooie rij fakkels langs de oprit. Voor iedere gelegenheid zijn onze fakkels geschikt.

De fakkels branden op paraffine fakkelolie, die een traditionele vlam geeft. Ook bevat ons assortiment gekleurde fakkelolie, die rode, paarse, blauwe, groene of oranje vlammen geeft. Heb je liever wat kleinere vlammetjes? Kies dan voor de net zo sfeervolle paraffine tuinkaarsfakkels of vlamschalen met een kleurig rustiek uiterlijk.

Fakkels als symbool

Fakkels worden ook gebruikt als symbool van herinnering. Denk maar aan de lichtjesavonden bij Allerheiligen of 4 en 5 mei, waarbij in heel Nederland fakkels worden aangestoken als herdenking aan de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. Onze fakkels zijn ook voor herdenkingstochten geschikt, net zoals wandeltochten, sfeervolle evenementen zoals tuinfeesten of beachparty's. Wij adviseren je hiervoor bamboefakkels of wasdoekfakkels te gebruiken. Voor iedere gelegenheid kun je fakkels kopen bij ons, zowel in de zomer als in de winter.

Fakkels kopen bij Kaarsenfakkels.nl

Onze tuin- en kaarsfakkels, stro potjes of vlamschalen komen rechtstreeks uit ons eigen magazijn. Hierdoor kunnen wij onze online prijzen laag houden en kunnen we je bestelling snel leveren, zowel in Nederland als in België. Doe online inspiratie op en bestel meteen je fakkels. Vandaag voor 21.00 uur besteld, is morgen in huis.

Terrasfakkels en tuinfakkels bij Kaars & Fakkels

Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan Smulders Deco tuin- en terrasfakkels voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in tuinfakkels, kaarsen en terrasfakkels