Gouda kroonkaarsen

Gouda kroonkaarsen zijn schitterende, uit stearine vervaardigde, tafel- en dinerkaarsen van Goudse top kwaliteit

4 producten

  • € 54,99
   • € 50,99
    • € 50,99
     • € 50,99

     4 producten

     Ze hebben een karakteristiek klokvormig topje bij de lont, waardoor ze brandend of niet, altijd chic op de tafel zullen staan. Kaarsenfakkels.nl heeft een ruim aanbod aan deze mooie Goudse kaarsen en biedt je deze scherp geprijsd online aan

     Sfeervol en zorgeloos dineren

     Een tafel dekken kan iedereen, maar een tafel zodanig dekken dat die er de hele avond gezellig uitziet, dat valt niet altijd mee. Wel met de kroonkaarsen van Gouda, want deze kaarsen maken van iedere tafel een pronkstuk. Als de kaarsen eenmaal branden, heb je er geen omkijken meer naar. Dat is het voordeel van kaarsen met een 4 sterren kwaliteit. De kaarsen branden zonder probleem perfect op. Geen gedoe dus met kaarsvet op je dure tafelkleed. Ze zijn in ivoor, wit en wijnrood te bestellen. Je kunt de kleuren combineren of kiezen voor één kleur en daar je tafelkleed, servetten, borden en dus het thema van je diner op aanpassen.

     Extra voordeel met een grootverpakking

     De kroonkaarsen van Gouda worden in Nederland en België gebruikt door iedereen die zorgeloos wil tafelen. Bestel een grootverpakking voor nog meer voordeel en sfeer. Bovendien heb je altijd iets in huis, voor het geval er plots onverwacht bezoek voor de deur staat. Vandaag voor 22.00 uur besteld dan de volgende dag al bij je in huis.

     Filters
     INSPIRATIE EN VOORDELEN
     exclusieve kortingen tot 50%