Grafdecoratie

Herdenkingslichten en herdenkingskaarsen of grafkaarsen kopen? Grafdecoratie en grafaccessoires voor op een begraafplaats of andere laatste rustplek van een dierbare, bij Kaarsenfakkels vind je 't grootste assortiment goedkope graflichten online. Op zoek naar kerkkaarsen, klik dan op deze link

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

 

Decoratie voor op het graf of bij de zerk: Ons assortiment bevat verschillende mooie grafdecoraties waarmee je de kans krijgt om op een persoonlijke manier en met respect je dierbare te eren, zoals bij het urn monument met bijvoorbeeld een graflantaarn of andere grafaccessoires.

Grafaccessoires

Er zijn verschillende manieren om een dierbare een laatste eer te bewijzen door middel van grafdecoratie, denk hierbij aan graflantaarns en grafkaarsen of andere grafaccessoires zoals grafvazen. Zo kun je op een eervolle en respectvolle manier uw dierbare herdenken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het graf of de urn en blijft het lichtje voor altijd branden. Onze grafaccessoires kunnen zowel buiten als binnen gebruikt worden. Bij ons vind je alles waarmee je je dierbaren op een eervolle manier kunt eren en herdenken.

Grafdecoratie

De meeste grafdecoratie worden van natuursteen, RVS, glas of aluminium gemaakt. Wij adviseren het om de grafaccessoires vast te maken aan het graf of monument, zodat deze niet omvallen of mee worden genomen. Daarnaast voorkomt het dat het graf of monument beschadigd wordt. Afhankelijk van welke graflantaarn je kiest is deze geschikt tegen verschillende weersinvloeden zoals regen, wind en storm. Een grafkaars is hier ook tegen beschermd, maar een graflantaarn rvs is bijvoorbeeld ook geschikt voor koude weersomstandigheden zoals sneeuw en zal zoals de naam het zegt niet roesten. Per grafdecoratie staat dit beschreven. 

Graflantaarns

Onze graflantaarns zijn uitermate geschikt voor herdenkingsavonden bij het graf of plekken van stilte en rouw. In een graflantaarn heb je de mogelijkheid om een kaars of olielamp op te branden. Onze graflantaarns roeten niet en hebben een mooie en lange brandduur. Per graflantaarn kun je vinden wat de brandduur is. Onze graflantaarns worden met kaars geleverd en zijn allemaal na te vullen. De graflantaarns zijn gemaakt van glas, staal & rvs en kunststof. Doordat onze graflantaarns helemaal afgesloten zijn, zijn ze bestand tegen alle soorten weersomstandigheden zoals regen, maar ook sneeuw. Bij de meeste graflantaarns wordt er ook een staafje bijgeleverd waarmee je de graflantaarn aan het graf kan monteren.

Bolsius grafkaarsen online kopen bij Kaars & Fakkels

Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan Bolsius grafkaarsen en graflichten voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in tuinfakkels, kaarsen en grafkaarsen.