Kerkkaarsen

Kerkkaarsen

Schitterende kerkkaarsen die koop je natuurlijk voordelig bij ons online. Onze hoogwaardige kerkkaarsen kenmerken zicht door hun robuuste vorm en de mooie spitse top

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

 

Kerkkaarsen voor in de kerk of thuis

Kerkkaarsen zijn groot, dik en hebben een erg lang brandduur. Kerkkaarsen zie je vaak terug bij het altaar, maar deze stompkaarsen passen ook meer dan prachtig in de huiselijke leefomgeving. Ons kerkkaarsen assortiment bevat ook scherp geprijsde devotielichtjes en dompelkaarsen. Kerkkaarsen zijn kaarsen gemaakt van kwalitatief hoge grondstoffen. Ze hebben een lange brandduur, variërend van 24 uur tot en met kerkkaarsen met een brandduur van wel 380 uur. Ze branden mooi op en druipen niet. Onze kerkkaarsen zijn ook voorzien van een pengat, zo kun je de kaarsen makkelijk in de kerk of thuis bevestigen.

Altaarkaarsen

Kerkkaarsen worden ook wel altaarkaarsen genoemd, dit komt omdat deze kaarsen voorheen vooral te vinden waren bij het altaar. Maar dat is allang verleden tijd, de altaarkaarsen kaarsen worden ook steeds meer in huiselijke sferen gekocht en gebrand. Dit komt omdat altaarkaarsen een enorm hoog niveau hebben. Waar je bij het altaar vaak niet op hoeft te letten, is dat er ij de grotere altaarkaarsen voldoende ruimte tussen de kaarsen moet zitten. Let erop dat de lont niet langer is dan 75 mm.

Stompkaarsen kerk

Onze kerkkaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. Qua vormen heb je de dompelkaars met pengat, de kloosterkaarsen en de stompkaarsen. Alle kaarsen zijn uitermate geschikt voor in de kerk, maar ook voor thuis. Zo worden stompkaarsen in de kerk ook vaak gebrand tijdens een uitvaart of tijdens feestdagen zoals Kerstmis. Een kaars wordt ook vaak aangestoken om iemand te herdenken. Ook hier zijn onze stompkaarsen kerk of kerkkaarsen geschikt voor. Ook zijn onze Bolsius Relight kaarsen een mooie manier om iemand te herdenken en meerdere kaarsen in de kerk naast elkaar te kunnen branden.