Rustiek stompkaarsen

Rustiek stompkaarsen

Rustiekkaarsen van onder meer het kaarsenmerk Bolsius. Cilindrische rustieke stompkaarsen met een robuuste uitstraling, in alle kleuren en alle afmetingen, goedkoop kopen bij Kaarsenfakkels.nl

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

 

Rustieke kaarsen bewijzen zich al jarenlang als de trendy en populaire kaars voor in huis, tuin of horeca. In menig restaurant of hotel zal je deze trendy kaarsen tegenkomen. Kaarsenfakkels.nl zorgt dat naast bedrijven ook de particuliere consument deze robuuste en ruw ogende rustiek kaarsen, in diverse frisse kleuren, goedkoop online kunnen kopen

Eindeloos veel variatie mogelijk

De rustiekkaarsen zijn in verschillende kleuren te bestellen. Ook kun je nog kiezen uit verschillende maten en vormen, namelijk cilindervormige rustieke kaarsen of bolvormige kaarsen. Juist daarom zijn het perfecte kaarsen om mooi te presenteren op een eigentijds kaarsentableau. Door het ruime assortiment kun je eindeloos variëren in kleur. De meest gangbare kleuren in rustiekkaarsen zijn Wit, Paars, Aqua blauw, Taupe grijs/bruin en Fuchsia. Maar we hebben bijvoorbeeld ook geel, grijs, taupé of zelfs olijfgroen.

In een handomdraai een nieuwe look

Het is ook leuk om je tableau aan te passen aan de seizoenen. Zo kies je in de herfst bijvoorbeeld voor meer typische herfstkleuren, rond kerst zwart, grijs of wit voor je kerstdiner en in de zomer voor frisse, hippe kleuren. Zo geef je om de drie, vier maanden in een handomdraai je huiskamer een nieuwe look. En daar hoef je niet eens veel geld voor uit te geven.

Eenvoudig te bestellen, snel in huis

Bolsius rustieke stompkaarsen zijn trendzetters in de Benelux. De keuze is enorm, dus kijk rustig rond op onze website en plaats je bestelling online. Als je vandaag voor 22.00 uur bestelt, kun je morgen al genieten van je nieuwe aankoop en je huis een nieuwe boost geven.