Bolsius rustiek bolkaarsen

Bolsius rustiek bolkaarsen

Bolsius rustiek bolkaarsen online kopen? De rustieke ronde bal, bolkaarsen of kogel kaarsen van Bolsius in de diameters 76 mm en 145 mm bewijzen zich al jarenlang als de trendy en populaire ronde kaars

Een ruim assortiment aan gekleurde rustiek bol kaarsen

Bolsius rustiek bolkaarsen voor in de Belgische en Nederlandse huizen, tuinen of voor in de stijlvolle horeca zaken. Kaarsenfakkels.nl heeft voor je een ruim assortiment aan gekleurde rustiek bol kaarsen online staan.

Diverse kleuren en grootte

De Bolsius rustiek bolkaarsen zijn modern en mooi. Ze hebben een lange brandduur, branden geweldig op en roeten niet. Het zijn de perfecte bolkaarsen om je leefomgeving wat meer kleur te geven, want de rustieke kaarsen zijn er in erg veel kleuren. Of je nu houdt van strak of een kakofonie aan kleuren, leef je uit en kies uit de diverse kleuren, vormen en afmetingen rustiek kaarsen. Voor je kaarsenplateau kan je bijvoorbeeld kiezen uit cilinder of bolvormige kaarsen in diverse uitvoeringen in combinatie met theelichtjes. Rustiek kaarsen staan overal even mooi dus of je ze nu op de tafel zet, naast de haard of op tafel, zij zullen hun opbeurende en sfeervolle werking altijd doen.

Maak je eigen kaarsentableaus

Je kunt de bolkaarsen ook perfect gebruiken om op een kaarsentableau te plaatsen en je interieur of exterieur een mooie boost te geven maar ook als "single" kaars zijn ze erg mooi en praktisch. Plaats je kaarsen ergens goed in het zicht en steek ze sfeervol aan of gebruik ze puur decoratief als 'interieurstuk'. Met een andere kaarsentableau met nieuwe frisse kleuren kan je je interieur in een handomdraai veranderen. Zo kun je kiezen voor een zomerse, winterse, lenteachtige of herfstachtige compositie.

Bolsius rustiek bolkaarsen bestellen

Bolsius rustiek bolkaarsen zijn trendzetters in Nederland en België. Bestel een groot verpakking voor nog meer voordeel en sfeer. Wanneer je ze vandaag op tijd besteld, heb je ze de volgende dag al bij je in huis. Bolsius kaarsen online kopen doe je bij Kaars & Fakkels