Relight refill kaarsen

Relight refill kaarsen

Handige Bolsius Relight of de hoogwaardige Smulders Deco horeca refill - navulkaarsen in kunststofhouders, zie je steeds vaker, gewoon los in een kaarsenglaasje, in de Belgische of Nederlandse huiskamers staan

 

Navulkaarsen, deze nieuwe kaarsensoort wordt in een transparant gekleurde plastic cuphouders geplaatst. Diverse kaarsenmerken waaronder Bolsius laten ons genieten van deze mooie en handige kaarsen. Kaarsenfakkels.nl heeft een uitgebreid assortiment aan deze na vul kaarsen met transparante houders online staan, snel leverbaar en uiteraard goedkoop

Hippe, frisse kleuren

De kaarsen werden oorspronkelijk vooral in de horeca gebruikt omdat ze makkelijk te gebruiken zijn. De relights passen in verschillende soorten glaasjes zoals de ovallights, bubblelights, ringlights, diamantlights, q-lights en cubelights. Eigenlijk waren het gewoon refills of na vullingen. Het voordeel is dat je er geen vette vingers van krijgt als je de kaarsen wilt vervangen. Tegenwoordig blijkt dat je de relight of cubelight kaarsen ook gewoon op tafel kunt zetten, zonder glas. Doordat de kaarsen nu ook in leuke, frisse kleuren verkrijgbaar zijn, staat zo'n kaars juist erg hip op je tafel. Daarom zie je de kaarsen niet langer alleen in hotels, restaurants of cafés maar ook in Nederlandse en Belgische huishoudens. En daar worden ze voor verschillende gelegenheden gebruikt. Denk aan een trouwfeest, een communiefeest, een verjaardagsfeest etc.

Dé trend van dit moment!

Googelen doe je momenteel dus op de trendy naam relight en cubelight kaarsen om ze online te vinden maar vaak wordt ook gegoogeld op kaars met gekleurde transparante plastic, poly, pvc of kunststofhouder. Hoe je ze ook zoekt of noemt, deze kaarsen zijn makkelijk aan te steken, ergens neer te zetten, op te bergen of te verplaatsen en opnieuw te gebruiken. Het zijn dé kaarsen van het moment die je absoluut niet mag missen. Want door hun hoge vorm zijn ze ook ideaal om als windlicht te gebruiken en kun je ze dus eenvoudig ook buiten gebruiken op de camping bijvoorbeeld. Ze zijn makkelijker dan gewone waxinelichtjes of andere windlichten, want de relight kaarsen branden veel langer.

Combineer kleuren en creëer een prachtige setting

Als je de verschillende kleuren met elkaar combineert, kun je een prachtige setting creëren voor bijvoorbeeld een bruiloft, of omdat je een romantisch plekje wilt maken in je tuin, voor een bijzondere party of  een spetterend bedrijfsfeest of gewoon omdat het mooi en gezellig staat. En als de relight kaarsen toch uitgebrand zijn? Dan kun je er nog altijd een theelichtje inzetten. Bovendien passen deze soort kaarsjes ook perfect in onze wax windlichtkaarsen en geven ook dan een mooi, rustgevend lichtspel.

Trendy, vrolijk en handig

De kaarsen werden oorspronkelijk vooral in de horeca gebruikt omdat ze makkelijk te gebruiken zijn. De relights passen in verschillende soorten glaasjes zoals de ovallights, bubblelights, ringlights, diamantlights, q-lights en cubelights. Eigenljk waren het gewoon refills of navullingen. Het voordeel is dat je er geen vette vingers van krijgt als je de kaarsen wilt vervangen. Tegenwoordig blijkt dat je de relight of cubelight kaarsen ook gewoon op tafel kunt zetten, zonder glas. Doordat de kaarsen nu ook in leuke, frisse kleuren verkrijgbaar zijn, staat zo'n kaars juist erg hip op je tafel. Daarom zie je de kaarsen niet langer alleen in hotels, restaurants of cafés maar ook in Nederlandse en Belgische huishoudens. En daar worden ze voor verschillende gelegenheden gebruikt. Denk aan een trouwfeest, een communiefeest, een verjaardagsfeest etc.

Leer ook de nieuwe "windlicht" kaarsjes kennen

De relight of cubelight kaarsen zijn makkelijk aan te steken, ergens neer te zetten, op te bergen of te verplaatsen en opnieuw te gebruiken. Het zijn dé kaarsen van het moment die je absoluut niet mag missen. Want door hun hoge vorm zijn ze ook ideaal om als windlicht te gebruiken en kun je ze dus eenvoudig ook buiten gebruiken op de camping bijvoorbeeld. Makkelijker dan gewone waxinelichtjes of andere windlichten, want de relight kaarsen branden veel langer.

Speel met de kleuren van de kaarsen

Als je de verschillende kleuren met elkaar combineert, kun je een prachtige setting creërem voor bijvoorbeeld een bruiloft, of omdat je een romantisch plekje wilt maken in je tuin, voor een bijzondere party of  een spetterend bedrijfsfeest of gewoon omdat het mooi en gezellig staat. En als de relight kaarsen toch uitgebrand zijn? Dan kun je er nog altijd een theelichtje inzetten. Bovendien passen deze soort kaarsjes ook perfect in onze wax windlichtkaarsen en geven ook dan een mooi, rustgevend lichtspel.

Grootverpakking? Extra voordeel

Wil je niet onverwacht zonder kaarsen zitten? Bestel dan meteen een grootverpakking. Je bent dan extra voordelig uit en hebt altijd iets in huis. Ook voor die onverwachte momenten. En bestel je de relight of cubelight kaarsen vandaag voor 22.00 uur, dan heb je ze morgen al in huis.