Bolsius stompkaarsen

Bolsius stompkaarsen

Bolsius stompkaarsen: Deze stompkaarsen hebben zich al jaren in Nederland en België bewezen als dé kwaliteitskaars in ieders huis

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 

Bolsius stompkaarsen doen het ook goed in hotels, restaurants, kantine, café en bars waardoor ze tot één van de meest gewaardeerde kaarsen behoren. Kaarsenfakkels.nl heeft een ruim aanbod van de meest gebruikte Bolsius stompkaarsen online staan.

Prachtig schouwspel

De stompkaarsen zijn mooi, hebben een lange brandduur, branden perfect op en roeten niet. Het is de perfecte kaars om aan te steken als u relaxed in uw huis op de bank of in uw luie leesfauteuil zit en wil genieten van een lange zware dag of werkweek. Steek er één of meerdere witte, wijnrode of ivoorkleurige aan en geniet van het schitterende kaarslicht, want een stompkaars die perfect opbrandt maakt je avond compleet. Combineer ook eens stompkaarsen van diverse maten en kleuren en maak er een leuke speelse compositie van. Of je nu met de sloffen aan in je fauteuil zit of romantisch met je lief op de bank lig met een paar Bolsius stompkaarsen aan is de avond gelijk helemaal af.

Pure gezelligheid

Of je nu voor eventjes of voor heel de avond er één en wellicht wel een paar aansteekt, Bolsius stompkaarsen zijn dé pure sfeermakers van België en Nederland. Bestel een groot verpakking voor nog meer voordeel en sfeer. Vandaag voor 20.00 uur besteld dan de volgende dag al bij je in huis.