Vlamschalen & Vuurblikken

Vlamschalen & Vuurblikken

Vlamschalen en vuurblikken zijn leuke sfeermakers in de tuin, evenement of een winterbarbecue.

Vlamschalen

Onze vlamschalen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en decoratieve kleuren beschikbaar. Zo hebben we vlamschalen die van beton gemaakt zijn, maar ook terracotta vlamschalen. De dansende vlammen zijn een gezellige sfeertopper en kunnen als buitenverlichting dienen langs looppaden of op andere strategische plaatsen in je tuin. Zo kun je de vlamschalen ergens bovenop zetten in je tuin, maar je kunt ook je een vlamschaal in een ongebruikte vuurkorf plaatsen, zo licht de omgeving daaromheen mooi op. Ook zijn onze buitenkaarsen leuk voor entrees, terrassen en andere buitenruimtes waar door middel van vlamschalen, vuurpotten of vuurblikken meer sfeer gecreëerd wordt. Daarnaast zijn onze sfeerschalen ook windbestendig en gaan afhankelijk van de vlamschaal tot wel 20 uur mee.

Buitenkaars

Een groot voordeel van de buitenkaarsen is dat de onderkant niet warm wordt, zo kunnen ze overal op geplaatst worden. Als je graag een in zijn geheel brandende of warmtegevende buitenkaars wilt hebben, bekijk dan eens onze buitenkaarsen met stro-inleg. Ook hebben we buitenkaarsen met citronella. Zo zit je en gezellig buiten, kun je geruime tijd van de tuinkaars genieten en heb je geen last van muggen. Buitenkaarsen zijn extra leuk omdat ze mooi branden. Ons assortiment bevat alleen buitenkaarsen die windbestendig zijn doordat ze een extra dikke lont hebben en van goede kwaliteit paraffine zijn gemaakt.

Sfeerschaal

Onze sfeerschalen hebben een lange brandtijd, van 4 tot wel 20 uur. Ze druipen daarnaast niet en geven geen zwarte walmen. Door de dikkere lont wordt er meer warmte geproduceerd en door deze warmte zal het kaarsvet makkelijker smelten en opgezogen worden in de lont zodat de sfeerschaal lang blijft branden. Let er wel op dat onze sfeerschalen alleen te gebruiken zijn buitenshuis en je ze niet in de volle buitenzon moet laten staan.

Vlamschalen, vuurpotjes en vuurblikken online kopen bij Kaars & Fakkels

Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan Smulders Deco vuurpotten, vlamschalen en vuurblikken voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in tuinfakkels, kaarsen en vuurblikken