Drijfkaarsen

Drijfkaarsen

Drijfkaarsen en drijflichten van onder andere Bolsius creëren meteen veel sfeer in je huis en zijn een mooie eyecatcher. Bekijk hieronder onze drijvende kaarsen en bijpassende drijfkaars schalen.

Drijvende kaarsen

Of je drijvende kaarsen nu in je woonkamer, je kantoor, bij een receptie of in de bedrijfskantine plaats; met deze drijvende kaarsen maak je het helemaal af. Wij verkopen verschillende drijfkaarsjes in alle kleuren, van grote en kleine tot aan trendy rustieke of traditioneel ovaalvormige drijfkaarsen. Dus voor extra gezelligheid thuis of voor meer sfeer op je trouwfeest, koop je deze drijvende kaarsen zeer scherp geprijsd bij Kaarsenfakkels.nl dan heb je ze ook nog eens snel in huis.

Drijfkaarsen: sfeervol en decoratief

Geef je woonkamer of kantoor een chique en sfeervolle look met een mooie glazen schaal met water en enkele drijflichten. Je kunt kiezen uit grootverpakkingen met witte, ivoorkleurige of wijnrode drijfkaarsen of voor gekleurde drijfkaarsjes. Of je nu kiest voor een kleur of de verschillende kleuren combineert, de kaarsen zijn hoe dan ook een blikvanger, staan sfeervol en maken elk interieur compleet. Het heldere water en de reflectie van de kaarsen in het water brengen je als het ware in hogere sferen. Hier kun je echt 'zen' van worden. 

Drijfkaarsjes

De drijfkaarsen blijven van zichzelf drijven. De brandeigenschappen van drijfkaarsjes zijn gelijk aan normale kaarsen. De grondstoffen die gebruikt worden voor het maken van kaarsen vormt een hard substantie die een lagere dichtheid hebben dan water heeft, waardoor ze blijven drijven. Ook hebben de drijfkaarsjes een speciale vorm zodat de vlam niet onder water komt te staan. Dit zorgt voor een mooi vlammenspel. Drijfkaarsjes zijn al eeuwenoud, maar toch blijven veel mensen zich verwonderen over het feit dat de drijfkaarsen door de vorm en dichtheid van de kaars blijven drijven op het water.

Drijfkaarsen schaal voor ieder seizoen

Je kunt de drijfkaarsen het hele jaar door gebruiken want ook in de tuinvijver, of op je tuintafel in een schaal staan ze erg mooi en geven aan een zwoele zomeravond of een heerlijke barbecue een extra dimensie. En zeker als je kiest voor extra grote drijfkaarsen want met onze drijfkaarsen schalen en drijfbollen kun je zelfs je zwembad of vijver schitterend en stijlvol verlichten. Ook bevat ons assortiment drijvende kaarsen in de vorm van een hartje. Deze hartjes drijfkaarsen zijn leuk met speciale gelegenheden zoals een bruiloft, maar ook om gewoon om thuis te branden. Maar ook tijdens de Kerstdagen kunnen de drijfkaarsjes voor extra sfeer zorgen in een glazen vaas met bijvoorbeeld de rustieke wijnrode drijfkaarsjes. Onze drijfkaars schalen zijn speciaal ontwikkeld om er een beetje water in te doen en drijvende kaarsen. Je kunt kiezen voor een glazen drijfkaarsen schaal of een witte transparante variant.

Rustiek drijvende kaarsen

Drijfkaarsjes in een rustiek uitvoering voor een wat robuuster uiterlijk dat hebben wij ook. Wij hebben diverse rustiek drijfkaarsen in verschillenden zomerse of winterse kleuren en in diverse afmetingen. Zo zijn er xl drijfkaarsen met een diameter van 8 cm en 5 branduren of met een diameter van 6 cm met 2,5 branduren. Daarnaast hebben we ook drijvende kaarsen met 4 branduren. Je kunt spelen met verschillende kleuren of kiezen voor rustieke drijvende kaarsen in dezelfde kleur.

Goedkoop drijfkaarsen kopen bij Kaarsenfakkels.nl

Drijfkaarsen kopen? Drijfkaarsen en drijflichten van onder andere Bolsius zijn geliefd bij de meeste Nederlanders en Belgen, doordat ze een mooie sfeer brengen en daarnaast prachtig opbranden. Bestel een grootverpakking voor nog meer voordeel en sfeer. Voor 22.00 uur besteld is morgen al in huis. Daarnaast ontvang je van ons bij elke bestelling een leuke attentie.