Drijfkaarsen

Drijfkaarsen

Drijfkaarsen en drijflichten van onder andere Bolsius zijn al jaren dé chic gezelligheidskaarsen in België en Nederland

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Drijvende lichtjes

Of je drijflichten nu in je woonkamer, je kantoor, bij een receptie of in de bedrijfskantine plaats. Met deze drijvende kaarsen maak je het helemaal af. Wij verkopen verschillende drijfkaarsjes in alle kleuren, van grote en kleine tot aan trendy rustieke of traditioneel ovaalvormige drijfkaarsen. Dus voor extra gezelligheid thuis of voor meer sfeer op je trouwfeest, koop deze drijvende lichtjes zeer scherp geprijsd bij Kaarsenfakkels.nl dan heb je ze ook nog eens snel in huis.

Drijfkaarsen: sfeervol en decoratief

Geef je woonkamer of kantoor een chique en sfeervolle look met een mooie glazen schaal met water en enkele drijflichten. Je kunt kiezen uit grootverpakkingen met witte, ivoorkleurige of wijnrode drijfkaarsen of voor gekleurde drijfkaarsjes. Of je nu kiest voor een kleur of de verschillende kleuren combineert, de kaarsen zijn hoe dan ook een blikvanger, staan sfeervol en maken elk interieur compleet. Het heldere water en de reflectie van de kaarsen in het water brengen je als het ware in hogere sferen. Hier kun je echt 'zen' van worden. 

Drijfkaarsjes

De drijfkaarsen blijven van zichzelf drijven. De brandeigenschappen van drijfkaarsjes zijn gelijk aan normale kaarsen. De grondstoffen die gebruikt worden voor het maken van kaarsen vormt een hard substantie die een lagere dichtheid hebben dan water heeft, waardoor ze blijven drijven. Ook hebben de drijfkaarsjes een speciale vorm zodat de vlam niet onder water komt te staan.

Niet seizoensgebonden

Je kunt de drijfkaarsen het hele jaar door gebruiken want ook in de tuinvijver, of op je tuintafel in een schaal staan ze erg mooi en geven aan een zwoele zomeravond of een heerlijke barbecue een extra dimensie. En zeker als je kiest voor extra grote drijfkaarsen want met onze drijfschalen en drijfbollen kun je zelfs je zwembad of vijver schitterend en stijlvol verlichten. Ook zijn er led-drijfkaarsen, die speciaal tegen het water bestand zijn en langdurig drijvend branden en zo kun je voor het gehele jaar drijfkaarsen kopen. Maar ook tijdens de Kerstdagen kunnen de drijfkaarsjes voor extra sfeer zorgen in een glazen vaas met bijvoorbeeld de rustieke wijnrode drijfkaarsjes.

Rustiek drijvende kaarsen

Drijfkaarsjes in een rustiek uitvoering voor een wat robuuster uiterlijk dat hebben wij ook. Wij hebben diverse rustiek drijfkaarsen in verschillenden zomerse of winterse kleuren en in diverse afmetingen. Zo zijn er xl drijfkaarsen met een diameter van 8 cm en 5 branduren of met een diameter van 6 cm met 2,5 branduren. Daarnaast hebben we ook drijvende kaarsen met 4 branduren. Je kunt spelen met verschillende kleuren of kiezen voor rustieke drijvende kaarsen in dezelfde kleur. Ook kun je bij ons led drijfkaarsen kopen.

Goedkoop drijfkaarsen kopen bij Kaarsenfakkels.nl

Drijfkaarsen kopen? Drijfkaarsen en drijflichten van onder andere Bolsius zijn geliefd bij de meeste Nederlanders en Belgen, doordat ze een mooie sfeer brengen en daarnaast prachtig opbranden. Bestel een grootverpakking voor nog meer voordeel en sfeer. Voor 20.00 uur besteld is morgen al in huis. Daarnaast ontvang je van ons bij elke bestelling een leuke attentie.