Gouda kaarsen

Gouda kaarsen

Gouda kaarsen zijn eersteklas uit 100% zuivere stearine vervaardigde kaarsen en theelichtjes voor in je woning

Geen last van zwarte roet of rook

De Goudse Gouda kaarsen vallen onder de categorie 4-sterren en zijn er in diverse kleuren, soorten en maten. Doordat ze gemaakt zijn van de allerbeste stearine grondstoffen roeten de kaarsen en waxinelichtjes niet zwart en walmen of roken ze niet. Met Gouda kaarsen heb je urenlang plezier. Ook de brandzekerheid is gegarandeerd. De lonten van de kaarsen zijn speciale pitten die op een unieke manier ontwikkeld zijn. Daardoor krijg je een magisch en schitterend vlammenspel.

Gouda kaarsen kopen

Vergeet vooral ook niet de karakteristieke vorm van de stomp- en dinerkaarsen of de goudkleurige cups van de theelichtjes. Hierdoor staan juist de Goudse kaarsen altijd erg chic en sfeervol. Ze zijn daarom ook zéér geschikt als sfeerkaarsen voor in de horeca zoals in hotels, restaurants of bars en cafés. Kaarsenfakkels.nl biedt je een ruim en goedkoop aanbod van de beste Goudse kaarsen uit de Gouda kaarsenfabrieken online aan. Koop dus je Gouda kaarsen hier gemakkelijk bij Kaarsenfakkels.nl.

Gegarandeerd brandplezier

Of je nu in België of in Nederland online aan het zoeken bent naar een stompkaars, een kroonkaars, theelichtjes of maxi lichten met goudkleurige cups, met de Gouda kaarsen en waxinelichtjes creëer je gegarandeerd een stijlvolle sfeer. Vandaag voor 22.00 uur besteld dan de volgende dag al in huis. Gouda kaarsen worden gemaakt van de beste grondstoffen en hebben de juiste balans tussen kaarsvet en de lont. Ook zijn de Gouda kaarsen te herkennen aan de populaire kleur voor in huis: goud. Gouda heeft goud verwerkt in zijn kaarsen, zoals de gouden cups van de waxinelichten.

Gouda kroonkaarsen

Gouda kroonkaarsen walmen nauwelijks en druipen vrijwel nooit. Een kroonkaars is een kaars die een klokvormige top heeft en Gouda staat bekend om zijn Gouda kroonkaarsen. Deze kroonkaarsen van Gouda kunnen niet missen in je huis. De Gouda kroonkaarsen kun je bij ons kopen in de populaire kleuren robijnrood, ivoor en wit. Naast de Gouda kroonkaarsen bevat ons assortiment ook de Gouda dinerkaarsen. Snel en makkelijk Gouda kaarsen kopen? Dat doe je bij ons.