Gouda kaarsen

Gouda kaarsen

Gouda kaarsen zijn eersteklas uit 100% zuivere stearine vervaardigde kaarsen en theelichtjes voor in je woning

 

Ze zijn daarom ook zéér geschikt als sfeerkaarsen voor in de horeca zoals in hotels, restaurants of bars en cafés. Kaarsenfakkels.nl biedt je een ruim en goedkoop aanbod van de beste Goudse kaarsen uit de Gouda kaarsenfabrieken online aan

Geen last van zwarte roet of rook

De Goudse Gouda kaarsen vallen onder de categorie 4-sterren en zijn er in diverse kleuren, soorten en maten. Doordat ze gemaakt zijn van de allerbeste stearine grondstoffen roeten de kaarsen en waxinelichtjes niet zwart en walmen of roken ze niet. Met Gouda kaarsen heb je urenlang plezier. Ook de brandzekerheid is gegarandeerd. De lonten van de kaarsen zijn speciale pitten die op een unieke manier gewikkeld zijn. Daardoor krijg je een magisch en schitterend vlammenspel. Vergeet vooral ook niet de karakteristieke vorm van de stomp- en dinerkaarsen of de goudkleurige cups van de theelichtjes. Hierdoor staan juist de Goudse kaarsen altijd erg chic en sfeervol.

Gegarandeerd brandplezier

Of je nu in België of in Nederland online aan het zoeken bent naar een stompkaars, een kroonkaars, theelichtjes of maxi lichten met goudkleurige cups, met de Gouda kaarsen en waxinelichtjes creëer je gegarandeerd een stijlvolle sfeer. Vandaag voor 20.00 uur besteld dan de volgende dag al in huis.