Druipkaarsen

Druipkaarsen

Druipkaarsen zou je kunnen kennen uit oude(re) films. Vaak staan ze dan op een kandelaar

 

Of uit kroegjes waar je in je jonge jaren kwam. De tijd dat er in kroegen volop kaarsen branden en waar je nog mocht roken. Nostalgische tijden terug halen? Dat kun je nu bij Kaarsenfakkels.nl online met onze schitterende en scherp geprijsde druipkaarsen.

Gekleurde druipkaarsen

Voor wie niet (meer) weet wat druipkaarsen zijn: het is een kaars waarbij het smeltende kaarsvet langs de zijdes van de kaars afdruipt. Het kaarsvet stolt in laagjes op de kaars waardoor er een aparte vorm ontstaat. Je kunt de kaarsen op een kandelaar zetten of op een lege fles wijn. Je herbeleeft de jaren ’60 met deze nostalgische druipkaarsen. Steek de kaars aan en geniet van het druipende kaarsvet dat op een bijzondere manier naar beneden druipt en zich opstapelt. De ophoping van het kaarsvet is bijna een kunstwerk an sich. Vergeet niet om onder de kandelaar of de fles een servet of placemat te plaatsen om eventuele druppels op te vangen. Het zou zonden zijn als uw tafel eronder komt te zitten.

Druipkaars weer populair

Sinds de laatste jaren is de druipkaars weer ontzettend populair geworden. Voorheen was er een behoefte aan strakke kaarsen met perfecte brandeigenschappen en lange brandduur. Doordat druipkaarsen daar niet geheel aan konden tippen, werden ze steeds minder populair. Toch zien we dat er de laatste jaren weer meer vraag is naar druipkaarsen. Dit komt doordat de druipkaarsen een authentieke kaars is die een gevoel van nostalgie bij de meeste mensen losmaakt. Doordat de kaars uit verschillende kleuren bestaat, krijg je een vrolijk effect wanneer het kaarsvet langs de kaars druipt.

Druipkaarsen kopen bij Kaarsenfakkels.nl

Ben je op zoek naar druipkaarsen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Tegenwoordig is het lastig om goede druipkaarsen te vinden. Wij bieden daarom alleen druipkaarsen aan van hoogwaardige kwaliteit.

Druipkaarsen zijn in Nederland en België de vlammende sfeerbrengers voor een kleurrijke woonomgeving. Bestel een grootverpakking voor nog meer voordeel en sfeer. Voor 20.00 uur besteld is de volgende dag in huis. Daarnaast ontvang je van ons een leuke attentie bij iedere bestelling. 

totaal 90% tevreden klanten op basis van 648 beoordelingenvia KiyOh