Bolsius waxinelichtjes

Bolsius waxinelichtjes

Bolsius waxinelichtjes online kopen of Bolsius theelichtjes online kopen? Je vind deze sfeermakers allemaal in onze webshop ook de grotere 10-uurs maxi lichten

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

 

Bolsius waxinelichtjes uit het brede en bekende Bolsius assortiment zijn dé meest gebruikte kaarsen voor dagelijks gebruik. Je koopt deze veel gebruikte sfeerlichtjes goedkoop en snel bij Kaarsenfakkels.nl online.

Onmisbare lichtbron

Theelichtjes zijn handig voor zowel binnen als buiten en onmisbaar in je huis of appartement. Door theelichtjes aan te steken, voel je je meteen een stuk prettiger. Kaarsen kunnen namelijk een rustgevend gevoel geven. Daarnaast geven ze een bepaalde sfeer en kunnen ze zelfs warmte geven. Maar theelichtjes worden ook vaak gebruikt om bijvoorbeeld een theepot warm te houden of om geurwaxbranders te laten branden.

Waxinelichtjes met verschillende branduren

Waxinelichtjes nemen geen ruimte in, dus je kunt er makkelijk veel in een keer bestellen. Zo weet je ook zeker dat je altijd lichtjes in huis hebt. Handig als je bijvoorbeeld een keer zonder stroom zit. Je kunt kiezen uit vier verschillende soorten waxinelichtjes met verschillende branduren. Combineer de waxinelichtjes op een speelse manier met elkaar of plaats ze in een glazen waxinelichthouder.

Bolsius, voor België en Nederland de nummer 1 in waxine- en theelichtjes. Bestel een grootverpakking voor nog meer voordeel en sfeer. Voor 20.00 uur besteld dan de volgende dag al bij je in huis.

Bolsius kaarsen online kopen bij Kaars & Fakkels

Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan Bolsius theelichtjes, maxi theelichten en waxinelichtjes voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in tuinfakkels, kaarsen en theelichtjes

Bolsius-kaarsen-online-kopen