Bolsius waxinelichtjes

Bolsius waxinelichtjes

Bolsius waxinelichtjes en theelichtjes goedkoop online kopen? Je vind deze kleine sfeermakers allemaal in onze webshop! Ook de grotere 10-uurs maxi theelichten hebben we voor je in de aanbieding

Bolsius waxinelichtjes

Bolsius waxinelichtjes uit het brede en bekende Bolsius assortiment zijn dé meest gebruikte kaarsen voor dagelijks gebruik. Je koopt deze veel gebruikte sfeerlichtjes snel en goedkoop online bij Kaarsenfakkels.nl. De theelichtjes zijn van hoge kwaliteit. Daarom hebben wij de Bolsius waxinelichtjes in de aanbieding voor jou!

Onmisbare lichtbron

Theelichtjes zijn handig voor zowel binnen als buiten en onmisbaar in je huis of appartement. Door theelichtjes aan te steken, voel je je meteen een stuk prettiger. Kaarsen kunnen namelijk een rustgevend gevoel geven. Daarnaast geven ze een bepaalde sfeer en kunnen ze zelfs warmte geven. Maar theelichten worden ook vaak gebruikt om bijvoorbeeld een theepot warm te houden. Verder worden ze ook gebruikt om geurwaxbranders te laten branden. Wanneer je deze boven de theelichten plaatst, gaan ze smelten en cirkelt de lekkere geur door de lucht.

Bolsius theelichten met verschillende branduren

Waxinelichtjes nemen geen ruimte in, dus je kunt er makkelijk veel in een keer bestellen. Zo weet je ook zeker dat je altijd lichtjes in huis hebt. Handig als je bijvoorbeeld een keer zonder stroom zit. Je kunt kiezen uit vier verschillende soorten waxinelichtjes met verschillende branduren. Combineer de waxinelichtjes op een speelse manier met elkaar of plaats ze in een glazen waxinelichthouder. Zo komen de theelichten van Bolsius goed tot haar recht en kun je er lekker van genieten.

Bolsius waxinelichtjes kopen

Bolsius is voor België en Nederland de nummer 1 in waxine- en theelichtjes. Bestel een grootverpakking voor nog meer voordeel en sfeer. Voor 20.00 uur besteld dan de volgende dag al bij je in huis. Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan Bolsius theelichten, maxi theelichten en waxinelichtjes voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in tuinfakkels, kaarsen en theelichten.