Bolsius tuinkaarsen

Bolsius tuinkaarsen

Bolsius tuinkaarsen online kopen? Bolsius buitenkaarsen zijn speciaal gemaakt om te gebruiken in de tuin, op je balkon of ergens op een terras. Wij hebben de dikke lonten kaarsen voor buiten die tegen een bries en een verdwaald druppeltje water kunnen voor je maar ook de lowboy terras kaarsen en citronella theelichtjes

Bolsius buitenkaarsen voor sfeer buiten

Natuurlijk kun je deze vrolijk gekleurde zomerkaarsen ook binnen gebruiken in de serre of lounge en dan uiteraard met de tuindeuren gezellig open. Kaarsenfakkels.nl heeft het grootste assortiment aan goedkope buitenkaarsen online staan voor je.

Frisse kleuren

De buitenkaarsen bestaan er in verschillende frisse kleuren, zoals groen, rood en blauw. Ze staan daarom niet alleen leuk op tafel, maar ook in een hoekje achter in de tuin, rondom de vuurkorf of langs het wandelpad om nog meer sfeer in je Belgische of Nederlandse tuin te creëren. Want met de tuinkaarsen en barbecue aan kan je echt bourgondisch gaan genieten. De fleurige buitenkaarsen in plastic houder zoals de party- en fancylights hebben allemaal al een citronella toevoeging dus dat is lekker makkelijk tegen de muggen. De lowboys en patiolights die gemaakt zijn met glazen houders, hebben die citronella er niet standaard bij. Daar moet dan specifiek het gele citronella-lichtje voor gekozen worden. Hoe dan ook, met of zonder citronella, deze buitenlichtjes maken dat het sowieso een gezellig zomers samenzijn wordt in de buiten leefomgeving, waar je je ook maar mag bevinden.

Meer dan buitenplezier

Bolsius buitenkaarsen, die kan je nooit teveel in het schuurtje klaar hebben staan want door de warmer wordende zomers gaan wij steeds meer het buitenleven op zoeken en Spaans genieten met de vuurkorfjes en bbq's aan en dat in ons eigen Nederland en België. Bestel slim en schaf meteen een grootverpakking aan voor nog meer voordeel en sfeer. Voor 22.00 uur besteld dan de volgende dag al bij je in huis.

Bolsius kaarsen online kopen bij Kaarsenfakkels.nl

Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan Bolsius tuinkaarsen, lowboys, citronella en terraskaarsen voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in tuinfakkels, kaarsen en tuinkaarsen.